Jess Thorup trots ondanks laat puntenverlies: "Een van onze beste matchen van het seizoen"

Jess Thorup trots ondanks laat puntenverlies: "Een van onze beste matchen van het seizoen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KAA Gent leek in eigen huis op weg naar een 24 op 24 in de eigen competitie, maar in minuut 94 viel de hemel alsnog een beetje op het hoofd van de Buffalo's. De late tegengoal van Gano deed pijn, al zag coach Thorup vooral het positieve.

Bij de spelers was de ontgoocheling bijzonder groot: "We hadden echt verdiend te winnen, maar in de slotminuut slikken we nog de 1-1. We waren niet nonchalant, we wisten dat het kon gebeuren en we verdedigden ook goed tot het doelpunt uit de lucht komt vallen", was Vadis Odjidja duidelijk.

Beste matchen

Jess Thorup was echter vooral trots op zijn mannen: "Dit was een van de beste matchen die we al speelden dit seizoen. Ik wilde een reactie na donderdag, we wilden tonen dat we mannen waren op het veld, klaar om het gevecht te winnen, de duels te winnen en de tweede bal te veroveren."

"En dat deden we. Daardoor konden we kansen ontwikkelen", aldus de coach van de Buffalo's. "Natuurlijk kijkt iedereen naar het scorebord. We moeten nu leren dat een match uit 95 minuten kan duren en dat we altijd op onze hoede moeten zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties