Interview Stipe Perica, een goalgetter die nog niet tevreden is: "Ik wil en moet beter spelen"

Dante Bellon
| 1 reacties
Stipe Perica, een goalgetter die nog niet tevreden is: "Ik wil en moet beter spelen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De supporters van Excel Moeskroen moesten er even op wachten, maar nu lijkt Stipe Perica vertrokken te zijn. De Kroaat staat namelijk al enkele weken aan het kanon. Maar hij is nog niet tevreden met zijn spelniveau.

Zes doelpunten in de laatste zes wedstrijden in het shirt van Moeskroen, en toch is Stipe Perica niet tevreden met zijn niveau bij Les Hurlus. "Goals maken is mijn job en ik ben uiteraard blij dat ik de weg naar de netten vind, maar ik denk dat ik sowieso nog beter kan", vertelt hij.

Is de Kroaat een perfectionist? Zeker wel, maar de nieuwe chouchou van Le Canonnier weet ook dat hij van ver komt. Hij arriveerde pas op het einde van de mercato in Moeskroen. De aanvaller moest zich dus nog in- en aanpassen, zijn vorm terugvinden en herstellen van en blessure.

Mijn statistieken? Ze zijn goed, maar... 

Voor de negende november en zijn eerste doelpunt op Oostende, speelde hij slechts 25 minuten. "Ik heb in vier maanden amper iets gedaan, dus ik weet dat ik nog moet verbeteren en dat mijn fysiek nog beter moet worden."

In alle geval heeft hij besloten om niet zo uitbundig te zijn over zijn doelpunten. Vreemd voor iemand met een doelpunt om de 55 minuten. "Mijn statistieken? Ze zijn goed, dat klopt, maar we winnen niet dus ik kan niet echt tevreden zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties