Alessio Castro-Montes geniet van het Gentse leven: "We gaan vaak op pad"

Dante Bellon
| 2 reacties
Alessio Castro-Montes geniet van het Gentse leven: "We gaan vaak op pad"
Foto: © photonews

Begonnen bij Gelmen VV en via de jeugd van Standard en Anderlecht belandde Alessio Castro-Montes bij Sint-Truiden. Na twee jaar bij Eupen is de Spaanse Belg momenteel aan het ontplooien bij AA Gent.

Het was de eerste Europese basisplaats voor Castro-Montes tegen Oleksandrië. De 22-jarige verdediger vertelt in Het Nieuwsblad dat het voor hem geen doorsnee partij was, "maar de normale routines, die blijven."

Maar wat zijn die normale routines dan voor Castro-Montes? "Eerst slaap ik uit tot ongeveer negen uur. Mijn vriendin heeft dan al bananenpannekoeken klaargemaakt. Na wat stretching vertrek ik. Mijn paternoster gaat altijd mee. Het veld betreden doe ik eerst met rechts, dan volgt een kruisteken", legt de Limburger uit.

Castro-Montes Alessio - Thorup Jess
© photonews

"De aanpassing lukte goed en de stad is geweldig. Mijn vriendin en ik wonen nu ook samen, op een boogscheut van het Gentse centrum. Maar ook de kleedkamer is top. Het was zoals thuiskomen. Met de Vlamingen trekken we vaak op pad. Het is leuk om elkaar ook zo te leren kennen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties