Mazzu doet laatste gesprek met Genk-voorzitter uit de doeken: "Dat was het enige wat ik nodig had"

Redactie
| 6 reacties
Mazzu doet laatste gesprek met Genk-voorzitter uit de doeken: "Dat was het enige wat ik nodig had"
Foto: © photonews

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Felice Mazzu begon het seizoen als coach van KRC Genk. Hij slaagde er echter nooit in om de torenhoge verwachtingen in te lossen. "Ik had enkel meer tijd nodig."

Ook vandaag is Felice Mazzu er heilig van overtuigd dat hij de Limburgse trein terug op de rails had gekregen. “Ik heb op de ochtend van mijn ontslag (12 november, nvdr.) nog lang met de voorzitter gepraat.”

“Ik heb hem gezegd dat het me zou lukken om de situatie om te draaien als ik tot januari kreeg”, vertelt Mazzu in Het Laatste Nieuws. “Hij kon me die tijd niet geven. Terwijl het voor het seizoen al duidelijk was dat het een overgangsseizoen zou worden voor Genk.”

Het was voor KRC Genk voor het seizoen al duidelijk dat het een overgangsseizoen zou worden

Felice Mazzu

Nochtans had de bestuurskamer voor dertig miljoen euro geïnvesteerd in nieuw spelersmateriaal om het vertrek van Leandro Trossard, Alejandro Pozuelo en Ruslan Malinovskiy. 

“Er zijn goede transfers gedaan”, gaat de Karolinger verder. “Maar jongens als Ianis Hagi en Benjamin Nygren zijn nog niet klaar. Je kan er nog geen onmiddellijk rendement van verwachten. Vooraf is me door het bestuur ook gezegd dat daar rekening mee zou gehouden worden. Dus nogmaals: ik had meer tijd verwacht.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties