Anderlecht ziet nog een belangrijke pion terugkeren op training

Anderlecht ziet nog een belangrijke pion terugkeren op training
Foto: © photonews

Nu Yari Verschaeren waarschijnlijk meer dan twee maand uit de roulatie zal zijn, heeft Anderlecht toch nog enig goed nieuws te melden. Samir Nasri heeft de trainingen namelijk hervat.

De Franse aanvallende middenvelder viel begin oktober uit in de match tegen Charleroi. Hij moest het veld verlaten met een scheurtje in de hamstrings. Intussen heeft hij al tien matchen gemist. Maar het is ook onwaarschijnlijk dat hij voor de winterstop nog in actie gaat komen.

Anderlecht wil geen risico's meer lopen en aangezien Nasri ook al geen volledige voorbereiding achter de rug heeft, willen ze hem nu alle tijd geven om ritme op te doen. De winterstage wordt voor hem heel belangrijk, want tot nu toe heeft hij zijn beste niveau nog niet kunnen halen.

Kompany en Chadli

Anderlecht rekent op hem, zeker nu Yari Verschaeren out is. Met Nasri kan Saelemaekers terug op de flank gezet worden en zijn er sowieso meer wisselmogelijkheden. Ook Kompany en Chadli trainden mee. Paars-wit hoopt hen donderdag voor de levensbelangrijke wedstrijd tegen Club Brugge te recupereren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties