Transfernieuws en Transfergeruchten 06/01: Carrasco - Clement - Evrard - Van Crombrugge - Van Hoorenbeeck - Van Keilegem - Kubo - Gaich

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 06/01: Carrasco - Clement - Evrard - Van Crombrugge - Van Hoorenbeeck - Van Keilegem - Kubo - Gaich
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Carrasco - Clement - Evrard - Van Crombrugge - Van Hoorenbeeck - Van Keilegem - Kubo - Gaich

OFFICIEEL: Red Flame keert terug naar KAA Gent Ladies

Opgemerkte gaste op de nieuwjaarsreceptie van de KAA Gent Ladies: Nicky Evrard. Nu is er meer nieuws over de Red Flame. (Lees meer)


V Mechelen leent Arno Van Keilegom en Alec Van Hoorenbeeck uit aan KSK Heist

KV Mechelen leent Arno Van Keilegom en Alec Van Hoorenbeeck uit aan KSK Heist. Beide jonkies bengelden bij KVM tussen de A-ploeg en de beloften. (Lees meer)


Yannick Carrasco wordt genoemd bij Napoli en Everton

Lukt het Yannick Carrasco deze maand eindelijk om China te verlaten? De Rode Duivel speelt al sinds februari 2018 voor Dalian Yifang. (Lees meer)


Philippe Clement laat niet in zijn kaarten kijken over Adolfo Gaich

Er is al veel inkt gevloeid over een mogelijke overgang van Adolfo Gaich naar Club Brugge. Zolang Club Brugge geen nieuwe spits binnenhaalt deze winter zal dat ook blijven gebeuren. Ondertussen laat trainer Philippe Clement niet in zijn kaarten kijken. (Lees meer)


Schalke 04 is gecharmeerd door een van de uitblinkers bij Anderlecht
Foto: © photonews

Hendrik Van Crombrugge geniet interesse van Schalke 04

Anderlecht zal deze winter proberen om enkele spelers van de hand te doen. Makkelijk is dat niet altijd, want de overbodige spelers hebben logischerwijs niet veel laten zien dit seizoen. Voor een van de uitblinkers is er wel interesse. (Lees meer)


Yuya Kubo mag beschikken bij KAA Gent

KAA Gent probeert de kern op orde te krijgen in de aanloop naar de tweede seizoenshelft. Zondag liet het Mamadou Sylla vertrekken, maar er is nog een speler op wie ze niet langer rekenen. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 05/01 Transfernieuws en Transfergeruchten 07/01

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties