Basisplek voor 17-jarige? Zowel Vrancken als Preud'homme hebben sleutelwerk: "Een aderlating" en "Tijd van het jaar"

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 52 reacties
Basisplek voor 17-jarige? Zowel Vrancken als Preud'homme hebben sleutelwerk: "Een aderlating" en "Tijd van het jaar"
Foto: © photonews

KV Mechelen en Standard schieten het tweede deel van de competitie op vrijdagavond op gang Achter de Kazerne, met meteen een belangrijk duel in de strijd om play-off 1. Beide ploegen hebben hun twijfels.

KV Mechelen moet het enkele weken zien te rooien zonder Joachim Van Damme. "Hem vervang je niet zomaar", aldus coach Wouter Vrancken op zijn persconferentie voorafgaand aan de clash met Standard. "Het is een aderlating." 

Omdat Schoofs geelgeschorst is, heeft Vrancken puzzelwerk op het middenveld. Daardoor zou Aster Vranckx mogelijk nog eens een basisplaats kunnen krijgen, al kan ook Hairemans een optie zijn voor De Kakkers.

Mpoku ziek

Bij Standard is Paul-José Mpoku dan weer ziek. "De geblesseerden zijn terug, nu zijn er een paar zieken. Het is de tijd van het jaar met wat minder weerstand", aldus de coach van de Rouches. Voor Mpoku werden deze week een aantal aanbiedingen afgeslagen.

Preud'homme kan nog geen gebruik maken van laatste aanwinst Eden Shamir, pas sinds donderdag op de club. Voor Mehdi Carcela wordt het een jubileum met match 200 in de Jupiler Pro League

Wie opent 2020 het best? Standard is lichtjes favoriet: van 100 euro kan je er 255 maken, terwijl Malinwa 285 euro kan opleveren. Doe er je voordeel mee! 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties