Arnesen legt hét probleem van Anderlecht pijnlijk bloot: "Maar dat kan je de huidige mensen niet verwijten"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 22 reacties
Arnesen legt hét probleem van Anderlecht pijnlijk bloot: "Maar dat kan je de huidige mensen niet verwijten"

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Frank Arnesen is momenteel aan de slag als sportief directeur bij Feyenoord. De Deen werd eerder dit seizoen aan de kant geschoven bij RSC Anderlecht. Hij vreest dat paars-wit nog enkele zware mercato's voor de boeg heeft.

“De werkomstandigheden bij RSC Anderlecht waren én zijn moeilijk”, vertelt Frank Arnesen in Het Laatste Nieuws. “De spelerskern is te groot. En dan zitten er nog enkele blessuregevoelige jongens tussen.”

Arnesen vindt het dan ook logisch dat Anderlecht momenteel door financieel zware tijden gaat. “Je krijgt zo’n onevenwicht niet snel opgelost, aangezien je moet kuisen en opbouwen tegelijkertijd. Bovendien is er gekozen om niet met monsterverliezen te verkopen. Anders is er geen ruimte om andere spelers aan te trekken.”

RSC Anderlecht krijgt zo’n onevenwicht niet snel opgelost, aangezien het moet kuisen en opbouwen tegelijkertijd

Frank Arnesen

“Maar dat kan je de huidige mensen bij Anderlecht niet verwijten”, weigert Arnesen na zijn ontslag met een steen te gooien. “Het is een erfenis uit het verleden en het zal nog jaren duren vooraleer het onevenwicht weg is. Al die uitgeleende spelers staan deze zomer weer op de stoep, hé.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties