Geen voetbal dit weekend? Kijk naar de enige competitie ter wereld die niet stilligt!

Geen voetbal dit weekend? Kijk naar de enige competitie ter wereld die niet stilligt!
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In Wit-Rusland willen ze van geen wijken weten vanwege het coronavirus, de competitie gaat gewoon door. Vandaag stond de tweede speeldag gepland van de Wit-Russische competitie.

U kent ongetwijfeld wel enkele ploegen uit Wit-Rusland, zoals Bate Borisov (archieffoto). Anderlecht ging er in 2008 gelijkspelen in de tweede voorronde van de Champions League, niet genoeg om zich te kwalificeren.

De Wit-Russische recordkampioen staat er nu heel wat minder goed voor. Vanmiddag verloor Bate met 2-1, maar ze scoorden wel een heel fraai doelpunt dat niet mocht baten. Met een 0 op 6 staat Bate voorlopig op een degradatieplaats.

Om 15u is de derby tussen FC Minsk en Dinamo Minsk begonnen, bij de rust stond het al 3-0. Met die overwinning komt FC Minsk voorlopig aan de leiding.

Ook om 17u staat er nog een wedstrijd op het programma: FK Gorodeya neemt het thuis op tegen Shakhter Soligorsk. Beide ploegen verloren hun eerste wedstrijd en zijn dus op zoek naar hun eerste punt dit seizoen.

Eerder vandaag won huidig landskampioen Dynamo Brest met 0-1 bij FK Slutsk. Met 4 op 6 geen perfecte start, maar ze kunnen hun wagonnetje wel aanhangen bij de top.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties