Miguel Van Damme: "Ik hoop dat ik snel weer een normaal leven kan leiden"

Miguel Van Damme: "Ik hoop dat ik snel weer een normaal leven kan leiden"

Volg Cercle Brugge nu via WhatsApp!

Het coronavirus komt op een slecht moment voor de doelman van Cercle Brugge. Miguel Van Damme had zijn trainingen namelijk nog niet zo lang geleden hervat.

Miguel Van Damme vecht al vier jaar tegen leukemie en de keeper is twee keer hervallen. Maar hij heeft altijd op de steun van de club kunnen rekenen en dat zal ook in 2020 zo blijven.

Comeback

Op het moment dat Miguel Van Damme terug kwam om te trainen, ging het ook beter met Cercle Brugge. "De anderen zeggen dat ik geluk breng," glimlachte hij in een interview met Sporza. "Ik kwam net terug toen de ploeg aan zijn comeback begon. Misschien heeft mijn comeback geholpen", aldus de doelman. 

Met nog maar zes speeldagen te gaan, stond Cercle Brugge negen punten achter op Waasland-Beveren, maar dankzij een reeks overwinningen kon de club toch in 1A blijven. Het bewijs dat er wonderen gebeuren? "Het is waar," zei Miguel Van Damme. "Ik hoop dat er nog een mirakel komt. Dat ik snel zal genezen en dat ik weer een normaal leven zal kunnen leiden", besluit hij vol hoop.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties