Beerschot is al bezig met ploeg volgend seizoen en verlengt nog een verdediger

Nils Wens
| 6 reacties
Beerschot is al bezig met ploeg volgend seizoen en verlengt nog een verdediger

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Beerschot is hard bezig de kern naar volgend seizoen toe al op te bouwen. Te beginnen met de jongens die mogen blijven. Na Ayrton Mboko kreeg ook Yan Vorogovskiy een contractverlenging.

De Kazachse linkerachter heeft het bestuur en de technische staf kunnen overtuigen en mag dus blijven.

“Met het lichten van de optie van Yan Vorgovskiy zetten we opnieuw een stap vooruit.  Het zijn dit type spelers die bij ons thuishoren. Een geweldige vechtlust, grote fysiek en technisch heel sterk. Bovendien heeft hij als 23-jarige speler nog veel progressie in zijn mars.  Dat hij daarbij ook nog international is voor zijn land maakt ons bovendien trots", aldus voorzitter Francis Vrancken.

Sander Van Praet: “Yan kwam vorige zomer over van Kairat Almaty en ontpopte zich meteen tot een waardevolle basisspeler. Hij had geen aanpassingsperiode nodig en is een belangrijke schakel als wingback in het spelsysteem van onze coach. Als A-international van Kazachstan brengt hij het team ervaring en kwaliteit bij, daarnaast heeft hij nog heel wat groeipotentieel. Yan is een harde werker met schitterende mentaliteit, de club heeft dan ook niet getwijfeld om de optie in zijn contract te lichten.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties