🎥 Anderlecht met de handen in het haar, Vranjes maakt het ook in Griekenland te bont

Jens Nimmegeers
| 33 reacties
🎥 Anderlecht met de handen in het haar, Vranjes maakt het ook in Griekenland te bont

Ognjen Vranjes is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken, dat heeft de Bosnische verdediger al meerdere malen bewezen.

Bij Anderlecht hopen ze dan ook de verdediger zo snel mogelijk definitief van de hand te doen. Vranjes wordt momenteel uitgeleend aan zijn ex-club AEK Athene, maar de Bosniër zou het daar ook wel al eens verkorven kunnen hebben.

In de play-offwedstrijd tegen Panathinaikos kwam het namelijk tot een handgemeen tussen Vranjes en... een eigen ploegmaat. De Italiaan Dani Verde had genoeg van de fratsen van Vranjes en na een woordenwisseling greep hij Vranjes bij de keel. De twee moesten daarna uit elkaar gehaald worden.

Vranjes laat zich dus ook in Griekenland niet van zijn beste kant zien. Ook bij Anderlecht liep hij er al regelmatig de kantjes af. De verdediger begon zijn periode nochtans sterk in Brussel, maar liet al snel zien uit het verkeerde hout gesneden te zijn. Wilde, onnodige tackles die resulteerden in rode kaarten op het veld, het verheerlijken van supportersgeweld naast het veld. 

Vranjes verdween bij Anderlecht dan ook al snel naar het achterplan en uiteindelijk zelfs naar de B-kern. Anderlecht is de Bosniër liever kwijt dan rijk, maar net daar wringt het schoentje bij Paars-wit. Spelers zoals Vranjes, Sanneh, Musona en Trebel geraakt de club moeilijk kwijt. Nochtans strijken al deze spelers een aardig salaris op.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties