Nieuwe nummer 1 is na processie van Echternach bij Antwerp, maar er loeren nog problemen om de hoek
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 36 reacties

Nieuwe nummer 1 Beiranvand is na processie van Echternach bij Antwerp, maar er loeren nog problemen om de hoek

Nieuwe nummer 1 is na processie van Echternach bij Antwerp, maar er loeren nog problemen om de hoek

Het is eindelijk zover: de nieuwe doelman van Antwerp is geland in België en is momenteel in Antwerpen. Maar daarmee is het einde van de saga wel nog niet helemaal bereikt.

Alireza Beiranvand had in januari al een deal met Antwerp op zak en zou normaliter in maart zijn medische testen komen doen zijn op De Bosuil, maar de coronacrisis stuurde alles in de war. Iran - waar de goalie speelde bij Persepolis - werd erg zwaar getroffen door het virus en dus kon Beiranvand niet naar België komen.

Ook visumproblemen hadden al voor uitstel gezorgd, de goalie bleef dan maar zijn conditie onderhouden bij Persepolis én speelde tot eind juni zelfs nog wedstrijden met zijn Iraanse club.

Processie van Echternach

Nu is hij eindelijk bij Antwerp, maar volgens diverse media kan hij voorlopig nog geen contract tekenen. Daarvoor moeten eerst medische en fysieke testen worden afgelegd en die laten nog even op zich wachten, tot de nieuwe nummer 1 uit een verplichte quarantaine kan komen.

Met Jean Butez (overgekomen van Moeskroen) heeft Ivan Leko ondertussen al een ingeburgerde doelman op zak, waardoor het voor Beiranvand zeker knokken zal worden om zijn plekje onder de lat te gaan veroveren.

Safar Beiranvand Alireza
© photonews
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties