Eusebio Di Francesco opnieuw aan de slag

Redactie
Eusebio Di Francesco opnieuw aan de slag
Foto: © photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 19/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: De Caigny - Cuschieri - Didillon - Mertens - Mykhaylichenko - Tabekou - Di Francesco

Eusebio Di Francesco opnieuw aan de slag

Eusebio Di Francesco heeft een nieuwe trainersbaan gevonden. De 50-jarige coach volgt Walter Zenga op bij Cagliari. Di Francesco tekende een contract tot 2022 bij de club uit de Serie A.

Transfernieuws en Transfergeruchten 03/08

Serge Tabekou ruilt Union in voor Moeskroen

Excel Moeskroen schakelt de laatste dagen een versnelling hoger op de transfermarkt. Vorige week kondigde het een resem nieuwkomers van Lille OSC aan en nu plukt het Serge Tabekou weg bij Union. (Lees meer)


DEAL DONE - Anderlecht stelt langverwachte verdediger officieel voor: "Een zeer aanvallend ingestelde linksachter"
Foto: © photonews

Anderlecht verwelkomt linksachter Bogdan Mykhaylichenko

Bogdan Mykhaylichenko was al een tijdje in Brussel en sinds maandag is hij ook officieel een speler van Anderlecht. Paars-wit legt hem vast tot 2024. (Lees meer)


Jenthe Mertens tekent tot 2023 bij Waasland-Beveren

Waasland-Beveren heeft zijn slag thuisgehaald bij de Pro League en moet zich nu volop voorbereiden op het seizoen in 1A. De club is de transfermarkt aan het afspeuren en legde maandag Jenthe Mertens vast. (Lees meer)


BREAKING: Ex-speelster Anderlecht verlaat PSV voor verrassend Italiaans avontuur

Op haar veertiende speelde ze al voor haar nationale ploeg, veertien jaar later trekt ze al naar haar vierde 'buitenland'. Na een passage in de Lage Landen is het opnieuw tijd voor Zuid-Europa. (Lees meer)


'Cercle Brugge wil snelle slag slaan bij Anderlecht voor Thomas Didillon, ook KRC Genk profiteert mee'

Cercle Brugge beseft dat het in gang wil schieten om klaar te zijn bij de start van de competitie volgende week. En dus speurt het naar versterking. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 02/08 Transfernieuws en Transfergeruchten 04/08

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties