OFFICIEEL: Ceballos opnieuw naar Engeland

Redactie
OFFICIEEL: Ceballos opnieuw naar Engeland
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Verhulst - Hoedt - Ceballos Fernandez - Núñez - Miranchuk - Rico González - Areola - Anderson Pereira Gomes

OFFICIEEL: Ceballos opnieuw naar Engeland

Real Madrid leende Dani Ceballos het voorbije seizoen uit aan Arsenal. Beide clubs zijn overeengekomen om nog een jaartje toe te voegen aan die huurdeal. 

Transfernieuws en Transfergeruchten 05/09

Wesley Hoedt op weg naar Anderlecht?

Is er een absolute stunt in de maak? Volgens Britse media is Anderlecht aan het onderhandelen om Wesley Hoedt naar de club te halen. (Lees meer)


PSG kijkt ook naar Fabian Ruiz

PSG wil graag hun middenveld versterken en kijkt daarvoor nu naar Fabian Ruiz van Napoli. De Spaanse middenvelder mag evenwel niet weg bij Napoli.


Feyenoord trekt Joao Teixeira aan

Feyenoord heeft Joao Teixeira aangetrokken. De 27-jarige Portugees komt over van Vitoria Guimaraes.


Arsenal denkt aan Felipe Anderson

Arsenal ziet Philippe Coutinho bij Barcelona blijven en denkt nu aan Felipe Anderson van West Ham. De Braziliaan zou gehuurd worden door Arsenal.


Stade Rennes wil stunten met komst Alphonse Aréola

Aréola keert terug naar PSG na een uitleenbeurt aan Real Madrid, maar daar is Aréola overbodig. Stade Rennes wil de Franse doelman graag overnemen.


PSG en Sevilla bereiken akkoord over transfer Sergio Rico

PSG en Sevilla hebben een akkoord bereikt over de transfer van Sergio Rico. De Spanjaard tekent een contract voor vier seizoenen. (Lees meer)


Davino Verhulst gaat aan de slag bij Apollon Smyrna

Door het faillissement van Lokeren zat Davino Verhulst zonder club, maar nu heeft de doelman een nieuwe club gevonden. (Lees meer)


Miranchuk naar Atalanta

Aleksei Miranchuk verlaat Lokomotiv Moskou voor een Italiaans avontuur. De Russische international ondertekende een contract bij Atalanta.

Atalanta betaalde 14,5 miljoen voor Miranchuk, die voor vijf jaar onder contract ligt bij de club uit Bergamo.


Darwin wordt ploegmaat van Vertonghen

Edinson Cavani werd genoemd bij Benfica, maar de Portugese club stelde vrijdag een andere spits voor: Darwin Nuñez, ofwel 'de nieuwe Cavani'. De Uruguayaan komt over van Almeria en kostte 24 miljoen euro. Hij tekende tot 2025 bij Benfica.



Transfernieuws en Transfergeruchten 04/09 Transfernieuws en Transfergeruchten 06/09

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties