Villarreal haalt revelatie van het vorige seizoen bij Watford.

Redactie
Villarreal haalt revelatie van het vorige seizoen bij Watford.

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 19/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Suarez - Dzeko - Gervinho - De Witte - Milik - Milik - Smalling - Zahavi

Villarreal haalt revelatie van het vorige seizoen bij Watford.

Villarreal heeft zich versterkt met pervis Estupinan van Watford. De linksachter maakte vorig seizoen indruk tijdens zijn uitleenbeurt aan Osasuna.

Transfernieuws en Transfergeruchten 16/09

Waasland-Beveren gaat shoppen in Zwitserland

Nicky Hayen en Jur Schryvers smeekten er bijna om en sinds de overname lijken ze hun zin te krijgen want Waasland-Beveren heeft woensdagavond een eerste nieuwe aanwinst voorgesteld sinds de overname. (Lees meer)


Tottenham mengt zich in debatten om Arkadiusz Milik

Arkadiusz Milik lijkt Napoli te gaan verlaten, maar voor welke club is nog niet duidelijk. (Lees meer)


De transfer van Chris Smalling naar AS Roma dreigt vast te lopen

AS Roma heeft het stilaan gehad met Manchester United. De twee clubs onderhandelen nu al weken over een transfer van Chris Smalling, maar geraken er maar niet uit. (Lees meer)


Seth De Witte trekt naar Deinze

Dat het Deinze menens was met hun ambities, daar twijfelden we niet aan. Maar na een resem aankondigingen van nieuwe spelers die in het verleden in 1A gespeeld hadden, was het transfernieuws wat gaan liggen. Tot vandaag... (Lees meer)


Luis Suarez zegt 'nee' tegen Juventus

Luis Suarez zou volgens RAC1 Juventus hebben afgewezen. De Uruguyaaan zou nog tot oktober moeten wachten vooraleer hij het Italiaanse burgerschap zou verkregen hebben en zou daardoor niet kunnen worden opgenomen in de Champions League-selectie.


Manchester United heeft 30 miljoen euro veil voor Ivoriaans toptalent van Atalanta

Amad Traoré speelde amper 30 minuten het voorbije Serie A-seizoen, maar de 18-jarige Ivoriaan kan wel op de interesse rekenen van Manchester United, Manchester City, Arsenal en Juventus. United zou zelfs 30 miljoen euro willen neerleggen.


OFFICIEEL: Antwerp haalt Zuid-Koreaan uit Qatar

Antwerp plukt Jae-Ik Lee weg bij Al Rayyan

Antwerp heeft zoals verwacht vandaag de transfer van Jae-Ik Lee aangekondigd. (Lees meer)


Gervinho kan alweer transfer maken binnen Italië

Gervinho blijft een transfertarget voor promovendus Benevento. De 33-jarige Ivoriaan heeft nog een contract tot 2022 bij Parma.


Waasland-Beveren heeft twee spelers van Norwich op het oog

Waasland-Beveren wil de kern graag nog wat versterken om zich te wapenen in 1A. De hekkensluiter van het vorige seizoen kijkt daarom naar Engeland. (Lees meer)


PSV overweegt Eran Zahavi te gaan halen

PSV ziet Sam Lammers zo goed als zeker naar Atalanta vertrekken en moet op zoek naar een vervanger. Nu is door verschillende Nederlandse bronnen ook al bevestigd wie dat moet worden en het is toch wel een opvallende naam. (Lees meer)


Emiliano Martinez is de nieuwe doelman van Aston Villa

Emiliano Martinez verlaat Arsenal. De Argentijn gaat aan de slag bij Aston Villa. (Lees meer)


Na Benevento toont nu ook LASK Linz interesse in Alessandro Ciranni

Plots duiken er heel wat berichten op over buitenlandse interesse in Alessandro Ciranni. De sterkhouder van Moeskroen kan alsnog een mooie transfer realiseren. (Lees meer)


Antwerp kondigt vandaag nog komst Zuid-Koreaanse verdediger aan

Antwerp is rond met Jae-ik Lee

Antwerp heeft de komst van de Zuid-Koreaan Jae-ik Lee afgerond. De verdediger legde zijn medische en fysieke testen al af. (Lees meer)


Juventus kan beginnen aan transfer Edin Dzeko nadat AS Roma akkoord bereikt met Arkadiusz Milik

Victor Osimhen werd de nieuwe spits van Napoli en de Nigeriaan heeft zowaar een hele stoelendans op til gebracht. Door de transfer zien Juventus, AS Roma en Napoli aanvallers komen en gaan. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 15/09 Transfernieuws en Transfergeruchten 17/09

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties