Geen MLS voor Luis Suarez

Redactie
Geen MLS voor Luis Suarez

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Suarez - Vercauteren - Koundé - Romero - Dest - Cabral Semedo - James - Lingard

Geen MLS voor Luis Suarez

Luis Suarez mag Barcelona verlaten, maar zal niet in de MLS gaan spelen. De Uruguayaan acht de tijd nog niet rijp voor dergelijke overstap.

Transfernieuws en Transfergeruchten 20/09

Sergino Dest lijkt van Ajax naar Bayern München te trekken

Bayern München maakt werk van een nieuwe rechtsachter. Dat hebben ze bij de club nou ook officieel bevestigd. (Lees meer)


Wolverhampton doet bod op Nelson Semedo

Wolverhampton heeft al heel wat Portugezen rondlopen in hun selectie en daar zou nu weer eentje aan toegevoegd worden. (Lees meer)


Villarreal plukt jonge verdediger weg bij Barcelona

Jorge Cuenca gaat voor Villarreal voetballen. De jonge verdediger laat Barcelona achter zich en tekende een contract voor vijf seizoenen.


Valencia wil ervaren kracht wegplukken bij Manchester United

Sergio Romero is dit seizoen pas derde keuze bij Manchester United na de terugkeer van Dean Henderson en de Argentijn kan United verlaten voor Valencia.


Spartak Moskou doet bod op Serge Aurier

Serge Aurier mag vertrekken bij Tottenham en leek op weg naar AC Milaan. Nu zou ook Spartak Moskou een bod hebben uitgebracht op de Ivoriaan.


José Mourinho wilt reünie met Manchester United-middenveler

Jose Mourinho hoopt Jesse Lingard weg te plukken bij Manchester United. De creatieve middenvelder komt amper aan spelen toe bij United.


'Manchester City verlegt focus van Koulibaly naar Koundé'

De komst van Kalidou Koulibaly lijkt er maar niet van te komen en dus zou Manchester City zich nu focussen op Jules Kounde. De Fransman is topprioriteit voor City.


Leeds United klopt aan bij Manchester United voor aanvaller

Daniel James moet zich vaak tevreden stellen met een plek op de bank en dat zint de Welshman niet. Leeds United wil de aanvaller graag meer speelminuten geven en heeft navraag gedaan.


Franky Vercauteren reageert op de geruchten over een overstap naar Racing Genk

Keert Franky Vercauteren terug in dienst in Limburg? Hij staat er alleszins voor open. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 19/09 Transfernieuws en Transfergeruchten 21/09

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties