Imbula keert terug naar eerste profclub

Redactie
Imbula keert terug naar eerste profclub
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Ben Arfa - Halilović - Imbula Wanga - Mendy - Zolotić - Godwin - Hoggas - Diaby

Imbula keert terug naar eerste profclub

Gianelli Imbula, ooit nog door Marc Wilmots gecontacteerd voor een eventuele selectie bij België, heeft een nieuwe werkgever gevonden. De middenvelder was einde contract bij Sochi en keert nu terug naar Guingamp, de club waar hij in 2009 zijn profdebuut maakte. Het gaat nog niet om een definitief contract

Transfernieuws en Transfergeruchten 07/10

Hatem Ben Arfa gaat contract tekenen bij Girondins de Bordeaux

Hatem Ben Arfa heeft een nieuwe club gevonden. De Franse dribbelkont was een vrije speler nadat zijn contract bij Real Valladolid afliep. (Lees meer)


Felipe Anderson neemt tussenstap in Portugal

West Ham heeft Felipe Anderson tot aan het einde van dit seizoen uitgeleend aan FC Porto. In 2018 haalden de Hammers de Braziliaan nochtans voor 38 miljoen euro naar Londen.


Liverpool stalt Serviër bij Porto

FC Porto zag in de slotfase van de mercato nog enkele spelers vertrekken, maar had ook nog wat langer de tijd om nieuwkomers aan te trekken. Een van die nieuwkomers is Marko Grujic. De Servische middenvelder wordt tot medio 2021 gehuurd van Liverpool.


AZ huurt verdediger van Stoke City

AZ Alkmaar huurt Bruno Martins-Indi voor de rest van het seizoen van Stoke City. De 28-jarige verdediger kwam tussen 2012 en 2017 34 keer in actie voor Oranje.


Bambo Diaby (ex-Lokeren) loopt tegen dopsingschorsing aan

Het dopingonderzoek naar Bambo Diaby is afgerond. De centrale verdediger kon niet bewijzen hoe hij aan afwijkende waarden kwam en kijkt tegen een fikse schorsing aan. (Lees meer)


STVV en Baltic in onderling overleg uit elkaar

Sint-Truiden maakte dinsdag bekend dat de samenwerking met Tarik Baltic in onderling overleg werd beëindigd. De 19-jarige Bosniër was iets langer dan een jaar aan de slag op Stayen.


Zolotic en Godwin (ex-Roeselare) vinden onderdak in Portugese tweede klasse

Door het faillissement van KSV Roeselare zaten plots veel spelers zonder club. Onder meer Wouter Biebauw vond al onderdak en nu heeft ook Nermin Zolotic een nieuwe werkgever gevonden. (Lees meer)


Kevin Hoggas heeft zijn contract bij Cercle Brugge met 1 jaar verlengd

Cercle Brugge pakte op de slotdag van de transfermercato uit met de terugkeer van Giulian Biancone en heeft twee dagen later alweer contractnieuws te melden. (Lees meer)


Alen Halilovic zit zonder club

AC Milan en Alen Halilovic gaan na ruim twee jaar uit elkaar. De Kroatische middenvelder werd door de Milanese club uitgeleend aan Standard en Heerenveen en kan nu op zoek gaan naar een nieuwe werkgever.


Club Brugge haalde de jonge Senegalees Formose Mendy

Club Brugge heeft dan toch nog een transfer gedaan. Het heeft Formose Mendy - zoals gisteren al aangekondigd - een contract gegeven voor twee seizoen. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 06/10 Transfernieuws en Transfergeruchten 08/10

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties