'One club man' Overmeire massaal geëerd door (ex-)voetballers: "Veel respect voor je carrière" & "Voorbeeld voor velen"

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 4 reacties
'One club man' Overmeire massaal geëerd door (ex-)voetballers: "Veel respect voor je carrière" & "Voorbeeld voor velen"
Foto: © Photonews

Na jarenlange trouwe dienst aan een en dezelfde club hangt Killian Overmeire zijn voetbalschoenen aan de wilgen. Zijn professioneel voetbalpensioen lokte veel reacties uit bij zijn ex-collega's.

Killian Overmeire postte de aankondiging van zijn afscheid op Instagram en dat bracht veel respons teweeg bij ex-ploegmaats en tegenstanders. Een kleine bloemlezing.

Jelle Van Damme: "Je bent een topper zowel op als naast het veld! Iedereen die iets van voetbal kent kan en moet alleen maar respect voor je hebben."

Tuur Dierckx: "Grote meneer"

Junior Dutra: "Captain 💙👏🏽"

Ortwin De Wolf: "Ongelofelijke carrière, met een ijzersterke persoonlijkheid en met een gouden hart! Gedreven tot in het extreme, een kapitein waar we allemaal naar zullen blijven opkijken. Alleen maar tonnen respect voor onze Nr ‘7’."

Alfred Finnbogason: "Het was een plezier met jou te hebben samengespeeld. Veel geluk in je volgende carrière."

Tom De Sutter: "Respect voor je carrière, Killi. En welkom in het clubje der gepensioneerden."

Tim Matthys: "Jammer, maar je kan met veel fierheid terugkijken op je fantastische carrière. Veel succes met wat komen gaat."

Davy De Beule: "Veel succes verder Killi. Je mag trots terugkijken op je fantastische carrière. Heb je debuut mogen meemaken en los van je kwaliteiten vond ik je persoonlijkheid/ mentaliteit absolute top. Een voorbeeld voor velen."

Yannick Thoelen: "Topper Killi!! Fantastische carrière maar vooral een fantastisch persoon!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Professioneel voetbal is blijkbaar niet meer voor me weggelegd. Jammer misschien, maar het is niet anders. De afgelopen maanden heb ik er nochtans alles voor gedaan om fysiek en mentaal klaar te zijn voor als de juiste opportuniteit zich aandiende. Eerst trainde ik op mijn eentje of met een persoonlijke trainer. En later kon ik terecht bij @clubnxt . Ongelooflijk hoe ik daar ben opgevangen. Als ik de balans opmaak van de laatste maanden, dan weegt die positieve ervaring bij Club zwaarder door dan het niet vinden van een club uit 1A of 1B. Ik ben de mensen van @clubbrugge dan ook zeer dankbaar voor wat ze voor mij deden en die gasten van Club NXT hebben er een onvoorwaardelijke supporter bij. Ik moet ook de club uit 1A bedanken, die me een concreet aanbod deed, waar ik niet kon of wilde op ingaan. Niet omwille van haatgevoelens of zo. Wel uit respect voor de supporters van Lokeren én uit respect voor de supporters van die club. Een keuze die begrijpelijk is voor de ene, onbegrijpelijk voor de andere. Maar ik kon mijn principes niet verloochenen voor een laatste kans op het hoogste niveau. De redenen, waarom ik uiteindelijk niet meer als speler bij een profclub terecht kan, daar mag iedereen zijn mening over hebben. Het maakt eigenlijk weinig uit. Er is toch niets meer aan te doen. En In deze tijden zijn er wel belangrijkere problemen dan mijn afscheid van het profvoetbal. Ik ben blij dat ik mijn jongensdroom kon waarmaken en ik kijk met trots terug op mijn profloopbaan. Dank aan iedereen, die me op een of andere manier gesteund heeft in al die jaren. Profvoetbal is voor mij gedaan, maar ik hoop wel nog een tijdje te voetballen. We zien wel...

Een bericht gedeeld door Killian Overmeire (@killianovermeire) op

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 3

Nieuwste reacties