Debat van de week: "Het is onverantwoord" - Wat vinden jullie van interlands in de coronacontext? (En u ziet deze Belgische clubs overwinteren!)

Redactie
| 11 reacties
Debat van de week: "Het is onverantwoord" - Wat vinden jullie van interlands in de coronacontext? (En u ziet deze Belgische clubs overwinteren!)
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De competitie in de Jupiler Pro League is opnieuw begonnen en dus krijgt u van ons elke woensdag een centraal debat waarover u uw mening mag geven. Deze week debatteren we opnieuw erg graag. Geef uw mening!

Vorige week stelden we u de vraag rond de Europese kansen van de Belgische teams in Europa. En daarin was u vrij duidelijk.

Antwerp maakt volgens u het meeste kans om zich te plaatsen voor de Europese lente (92%), terwijl ook Club Brugge (73%) volgens u een grote kans maakt. Standard en Gent zijn voor u kansloos, na de nederlagen van afgelopen donderdag is dat zelfs al bijna mathematisch het geval.

Deze week gaan we eens kijken naar de zaken die deze week op het programma staan, met daarbij oefenwedstrijden en de Nations League. Diverse analisten maakten zich daar deze week toch wel wat druk in.

Zowel Peter Vandenbempt als Hein Vanhaezebrouck kunnen er niet bij dat er op dit moment nog interlandvoetbal is, gezien de coronacontext. Maar wat vinden jullie? 

Wij horen graag uw mening, laat ze dus zeker horen! 

Vinden jullie interlandvoetbal in deze coronacontext nog kunnen?

4%
13%
80%
2%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties