Ook Dendoncker en zijn Wolves te sterk: Arsenal heeft nu al meer wedstrijden verloren dan gewonnen
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 4 reacties

Arsenal gaat ook tegen het Wolverhampton van Leander Dendoncker de boot in

Ook Dendoncker en zijn Wolves te sterk: Arsenal heeft nu al meer wedstrijden verloren dan gewonnen
Foto: © photonews

Het gaat van kwaad naar erger voor Arsenal, dat dit seizoen niet bepaald de indruk kan wekken een topclub te zijn. Het leed al zijn derde thuisnederlaag op rij. Goed nieuws wel voor Leander Dendoncker, want die kon met de Wolves zo een prestigieuze zege boeken.

De wedstrijd zal sowieso wel overschaduwd worden door de hoofdblessure die bezoeker Jiménez opliep. De partij lag hierdoor tien minuten stil. Na de hervatting zette Neto Wolverhampton op voorsprong, maar er volgde wel een snel antwoord van Arsenal via Gabriel.

Het was echter één van de weinige keren dat de Gunners kwamen dreigen. Wolverhampton had doorlopend het betere van het spel. Nadat Leno moeite had met een schot van Neto, maakte Podence er in de herneming 1-2 van. Dat zou ook de eindstand worden.

Eerste uitzege Wolves bij Arsenal sinds '79

Jens Dendoncker stond de volledige negentig minuten op het terrein en maakte de eerste zege van Wolves uit bij Arsenal sinds 1979 dus ten volle mee. Arsenal blijft veertiende in de Premier League en zit nu al aan vijf nederlagen. Dat zijn er meer dan het aantal gewonnen wedstrijden, want dat waren er tot dusver nog maar vier.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

 Speeldag 1

Nieuwste reacties