Reactie Hopelijk geen zware hoofdblessure voor De Laet "test zullen moeten uitwijzen hoe ernstig het is"

Alyssa Saliou vanuit Bosuil Stadion
| 11 reacties
Hopelijk geen zware hoofdblessure voor De Laet "test zullen moeten uitwijzen hoe ernstig het is"

Ivan Leko had tijdens de persconferentie na de wedstrijd nog geen update over Ritchie De Laet, maar schatte de situatie ernstig in.

Zeker gezien de recente uitspraken van Jan Vertonghen die maanden op de sukkel was door toch verder te spelen met een ernstige hoofdblessure, willen ze bij Antwerp geen risico nemen met Ritchie De Laet.

De Laet botste in de eerste helft hard met Batubinsika en kreeg een elleboog tegen de slaap. Hij bleef na de botsing even groggy liggen op het veld, maar na verzorging speelde hij toch verder.

Ongeveer tien minuten ver in de tweede helft moest hij uiteindelijk toch vervangen worden. De Leat ging plots neerzitten op de grasmat en vroeg door met zijn handen de gekende windmolengebaren te doen, zijn wissel aan.

"We weten ook allemaal wat Ritchie betekent voor de club, maar ook wat de club betekend voor hem. Dus dat ik hem moest vervangen wil ook zeggen dat het echt niet meer ging, want hij geeft altijd 200%. Meer tests zullen moeten uitwijzen hoe erg hij eraan toe is.", sloot Leko af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties