De Witte geeft toe dat ook Preud'homme én Vercauteren rond de Gentse tafel hebben gezeten: "Maar daarom ging dat niet door"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 8 reacties
De Witte geeft toe dat ook Preud'homme én Vercauteren rond de Gentse tafel hebben gezeten: "Maar daarom ging dat niet door"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KAA Gent is met Hein Vanhaezebrouck bezig aan coach nummer vier van het seizoen. Ivan De Witte geeft echter toe dat het allemaal een pak sneller kon gaan. Maar de pionnen vielen niet op hun plaats.

Na het ontslag van Jess Thorup kregen ook Laszlo Bölöni en Wim De Decker de Buffalo’s niet aan het voetballen. “Voor alle duidelijkheid: het is de schuld van het bestuur dat het niet goed ging”, neemt Ivan De Witte zijn verantwoordelijkheid bij RTBF

Maar eigenlijk was het de bedoeling om na Thorup meteen voor een voltreffer te gaan. “We zochten een coach die even gebroken had met het Belgische voetbal. Ik heb toen met Hein Vanhaezebrouck gesproken, maar hij liet zich net opereren.”

MPH? Goede relatie niet om zeep helpen, terwijl Vercauteren met Genk aan het praten was

Ivan De Witte

“Ook Michel Preud’homme was een optie”, is de voorzitter eerlijk. “Maar ik wou de goede relatie van Standard en Bruno Venanzi niet om zeep helpen. Frank Vercauteren was ook in beeld, maar hij was al in gesprek met KRC Genk.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties