Nog geen akkoord om DL7

Redactie
Nog geen akkoord om DL7
Foto: © Photonews

De geruchten en officiële deals vliegen ons om de oren. Wij zetten alles op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen!

Nog geen akkoord om DL7

Er waren al gesprekken omtrent Didier Lamkel Zé tussen Antwerp en Panathinaikos, maar voorlopig is er nog geen sprake van een akkoord. De hetze gaat zo verder ...

Transfernieuws en Transfergeruchten 05/01

Isaac Kiese Thelin trekt van Anderlecht naar Kasimpasa

Gisteren was het al bijna in kannen en kruiken maar kwam Malmö FF nog op de proppen, maar dinsdagavond is het officieel. Isaac Kiese Thelin trekt van Anderlecht naar het Tukse Kasimpasa. Al is het wel op huurbasis. (Lees meer)


Juventus legt aanvalster jaartje langer vast

Een van de meest creatieve speelsters van Italië heeft een belangrijke aankondiging gedaan over haar toekomst. (Lees meer)


Aleksandar Boljevic zou op interesse kunnen rekenen van Sheffield Wednesday

Aleksandar Boljevic mag vertrekken bij Standard. De flankaanvaller heeft geen toekomst meer bij de Rouches en zal de komende maanden een nieuwe club moeten vinden. Hij zou alvast op interesse kunnen rekenen uit Engeland. (Lees meer)


'Anderlecht heeft vervanger voor Percy Tau al op het oog en mikt op 21-jarige aanvaller'

'Anderlecht heeft vervanger voor Percy Tau al op het oog en mikt op 21-jarige aanvaller'

De kans bestaat dat Percy Tau wel eens terug zou vertrekken bij Anderlecht deze winter. En dus moet er een nieuwe versterking worden gevonden. Die lijkt nu ook in beeld. (Lees meer)


Ondanks onheilsberichten: 'Club Brugge wel degelijk dichtbij nieuwe transfer'

Het is al enkele dagen wachten op het officiële nieuws, maar de onheilsberichten zijn ook nergens voor nodig. (Lees meer)


'Eersteklasser wil Genk verlossen van ex-speler Antwerp en Club Brugge'

Bij STVV willen ze zich op nog enkele posities versterken. En daarbij is zeker nog een spits uiterst welkom. (Lees meer)


De absolute prioriteit van Anderlecht is gekend: "Manager werkt aan een deal"

RSC Anderlecht wil aan uitgaande zijde heel wat spelers verpatsen, maar aan inkomende zijde ook enkele leuke deals afronden. Een eerste zit nu alvast in de pijplijn. (Lees meer)


Musa Al-Tamari in Franse belangstelling

OH Leuven wil in de mate van het mogelijke de basiself vasthouden deze winter, al mogen er wel enkele spelers vertrekken. Ondertussen is er interesse van Lens in Musa Al-Tamari, weet Het Laatste Nieuws.


Ramos gelinkt aan Premier League

Dat Sergio Ramos niet mag/kan/wil bijtekenen maakt de tongen los. Volgens de Engelse media komt een overstap naar de Premier League steeds dichterbij. 


Cercle Brugge wil jonkies uitlenen

Cercle Brugge denkt eraan om meer speelminuten te genereren voor Cassaert en Decuyper, terwijl ook Raux-Yao kan verhuurd worden. Transfernieuws en Transfergeruchten 04/01 Transfernieuws en Transfergeruchten 06/01

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties