"Seizoen verloren, vraag om langetermijnvisie blijft actueel": Supporters AA Gent opnieuw erg kritisch, Vanhaezebrouck en Ngadeu reageren

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Gent
| 8 reacties
"Seizoen verloren, vraag om langetermijnvisie blijft actueel": Supporters AA Gent opnieuw erg kritisch, Vanhaezebrouck en Ngadeu reageren
Foto: © photonews

AA Gent verloor in eigen huis van Royal Antwerp met het kleinste verschil en staat daardoor opnieuw verder van play-off 1 dan het van de laatste plaats staat. De supporters roeren zich dan ook niet voor het eerst.

Op een of andere manier is het nog een 'geluk bij een ongeluk' voor AA Gent dat de supporters dit seizoen de Ghelamco Arena niet binnen mogen omwille van de coronamaatregelen. Want: ze hadden ondertussen het kot al meermaals afgebroken.

Ook de nederlaag tegen Antwerp (0-1 op zondagmiddag) kwam opnieuw hard aan, zoveel is duidelijk. De fans hebben dan ook meteen opnieuw duidelijke kritiek geuit. Daarbij komen ook Michel Louwagie en Ivan De Witte in het oog van de storm terecht.

Ngadeu had een boodschap voor de fans na de nederlaag: "De hoop is nog niet weg, we gaan er elke week alles aan doen om zo hoog mogelijk te eindigen. We gaan er vol voor blijven gaan, we snappen dat de fans ontgoocheld zijn."

Coach Vanhaezebrouck hoopt op - zeker offensieve - versterking, want hij zit dun in de flankspelers. Daarover gaf hij HIER en HIER ook al duidelijk meer informatie. Benieuwd of en wat er de komende weken nog zal binnenkomen bij de Buffalo's.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties