Davignon stelt de fans gerust: "Enkel bij zo'n scenario zal Anderlecht failliet gaan. En dat acht ik onmogelijk"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 8 reacties
Davignon stelt de fans gerust: "Enkel bij zo'n scenario zal Anderlecht failliet gaan. En dat acht ik onmogelijk"

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

RSC Anderlecht moet een enorme schuldenput vullen. Marc Coucke en het management wil een kapitaalsverhoging doorvoeren, maar de minderheidsaandeelhouders zijn niet van plan om zomaar bij te passen. Al kan Etienne Davignon de fans geruststellen.

Etienne Davignon gaf eerder al tekst en uitleg bij de huidige situatie van RSC Anderlecht. Ook Marc Coucke kwam in dat gesprek aan bod. Dat kan je via DEZE LINK nog een keertje nalezen. 

Ondertussen is de ruzie tussen de meerderheidsaandeelhouders - lees: Marc Coucke en het huidige management -  en de minderheidsaandeelhouders bekoeld. “Elke betrokkene weet dat oorlog voeren uitermate dom is. Bovendien heeft de tijd vele wonden geheeld. Uiteindelijk besefte iedereen dat er allemaal maar verliezers zijn als RSC Anderlecht failliet zou gaan.”

Elke betrokkene weet dat oorlog voeren uitermate dom is. Bovendien heeft de tijd vele wonden geheeld

Etienne Davignon

En Davignon heeft belangrijk nieuws voor de fans én voor de paars-witte licentie. “Anderlecht zal niét failliet gaan. Absoluut niet. Geen paniek. Behalve misschien als we allemaal zot worden. Het is niet onrealistisch dat één iemand zot wordt, maar allemaal tegelijk? Dat acht ik onmogelijk.” (lacht)
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties