🎥 Mooie beelden: Anderlecht toont opluchting bij spelers na overwinning in Clasico tegen Standard
Seppe Frans
| 0 reacties

Anderlecht toont in een video de emoties na het laatste fluitsignaal op bezoek bij Standard

🎥 Mooie beelden: Anderlecht toont opluchting bij spelers na overwinning in Clasico tegen Standard
Foto: © photonews

Zondag stond er de Clasico tussen Standard en Anderlecht op het programma. De bezoekers konden de voorbije wedstrijden nauwelijks imponeren, maar in Luik werd er opnieuw gewonnen. Na het laatste fluitsignaal was de enorme ontlading van Vincent Kompany al eens te zien, ook de spelers waren opgelucht.

Paars-wit beleefde een historisch dieptepunt en kon de voorbije twee wedstrijden geen enkel schot tussen de palen kadreren. Zondag trof het wel driemaal raak, dat volstond voor de 1-3 zege tegen Standard. De overwinning deed zichtbaar deugd en maakte heel wat emoties bij de spelers los. De supporters hebben hun spelers aan het oefencentrum in Neerpede ook getrakteerd op een warm onthaal. 

Daarnaast publiceerde de Brusselaars ook een compilatie van de vieringen van hun supporters met de woorden: “We missen jullie”

Dankzij deze nieuwe driepunter doet RSCA opnieuw volop mee voor een plaats in play-off 1. Ze staan in de stand op plek vijf, maar tellen nauwelijks één punt minder dan KV Oostende en KRC Genk. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties