Voormalige 41-voudige Franse international sluit carrière op vreemde, maar symbolische manier af met allerlaatste uitdaging

Clint Vens
| 1 reacties
Voormalige 41-voudige Franse international sluit carrière op vreemde, maar symbolische manier af met allerlaatste uitdaging

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zlatan Ibrahimovic is op zijn 39ste met AC Milan nog altijd op het hoogste niveau actief, maar dat is lang niet voor iedereen weggegeven op die leeftijd. Zo maakt een voormalige Franse international met heel wat adelbrieven wel een heel opmerkelijke move.

Djibril Cissé kennen we nog allemaal van zijn periode bij Liverpool. Maar de intussen 39-jarige spits kwam ook uit voor onder meer Auxerre, Liverpool, Marseille, Sunderland en Panathinaikos. 

Cissé heeft nu een contract ondertekend bij Panathinaikos Chicago, een club die uitkomt op het vierde(!) niveau in de Verenigde Staten. Een vreemde move, maar één die de nodige symboliek met zich meedraagt.

Zo is de Amerikaanse clubs twee jaar geleden opgericht door twee fans (vader en zoon) van de Griekse topclub Panathinaikos, waar de Franse spits het mooie weer maakte tussen 2009 en 2011 en uitgegroeide tot een clublegende. Cissé zal zich ook inzetten voor onder andere trainingskampen voor de jongeren. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties