'Cercle geeft Pavlovic nog niet op'

Redactie
'Cercle geeft Pavlovic nog niet op'
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 19/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Ronaldo - Refaelov - Alaba - Nmecha - Lee - Urhoghide - Pavlović - Isak

'Cercle geeft Pavlovic nog niet op'

Als we bepaalde Franse bronnen mogen geloven, dan zou Strahinja Pavlovic mogelijk toch nog een jaartje bij Cercle kunnen blijven. Een terugkeer naar Monaco is nog niet helemaal zeker in ieder geval. 

Transfernieuws en Transfergeruchten 20/04

Verdediger van Bayern München met 99% zekerheid naar Real Madrid

Na alle geruchten lijkt de deal nu echt bijna rond tussen David Alaba en Real Madrid. De Oostenrijkse verdediger is zo'n 50 miljoen euro waard maar verlaat zijn club Bayern München transfervrij aan het einde van het seizoen wegens een aflopend contract.

Volgens verschillende bronnen, waaronder de altijd goedingelichte Italiaanse journalist Fabrizio Romano, is het voor 99% zeker dat Alaba naar Real Madrid zal gaan. In de Spaanse hoofdstad ligt een contract tot medio 2026 voor hem klaar.


'Club Brugge wil Sporting Lissabon aftroeven voor centrale verdediger uit Engeland'

Club Brugge wil zich graag in alle linies danig versterken deze zomer. Daarbij kijken ze ook uit naar opportuniteiten uit bijvoorbeeld Engeland. (Lees meer)


'Dortmund denkt aan oude bekende om Haaland te vervangen'

Als Haaland zou vertrekken bij Borussia Dortmund, dan zou oude bekende Alexander Isak volgens Duitse bronnen wel eens de vervanger kunnen worden in het Signal Iduna Park.


'Club Brugge gaat strijd aan met Ajax voor peperduur toptalent'

'Club Brugge gaat strijd aan met Ajax voor peperduur toptalent'

Bij Ajax azen ze al maanden op hem, nu heeft ook Club Brugge zich klaarblijkelijk wel degelijk in de strijd geworpen. En dus kan het een héél pittige transferzomer worden. (Lees meer)


Opmerkelijk: Antwerp stuurt transfer alweer vervroegd door na ... nul speelminuten!

Vorige zomer werd hij nog met de nodige trom aangekondigd, nu is het verhaal alweer geschreven zonder speelminuten. (Lees meer)


'Gevoelige binnenlandse toptransfer Lior Refaelov krijgt steeds meer vorm'

Het ziet er stilaan naar uit dat er een toptransfer van Lior Refaelov zit aan te komen. De ex-speler van Club Brugge die nu uitkomt voor Antwerp kan naar een andere Belgische topclub verkassen. (Lees meer)


'Uitvallen Bokadi ook streep door de financiële rekening'

Dat Bokadi maanden out is bij Standard is ook een streep door de financiële rekening. Een lucratieve zomertransfer lijkt volgens Sudpresse namelijk van de baan ...


Real en Ronaldo? Gaat niet gebeuren

Cristiano Ronaldo die een terugkeer maakt naar Real Madrid? Volgens voorzitter Florentino Perez gaat het niet gebeuren.


Toch wel wat interesse in Nmecha

Er is toch wel wat interesse in Lukas Nmecha, die dit jaar op huurbasis uitkomt voor Anderlecht. Zeker in Duitsland heeft het EK U21 wel wat losgemaakt.



Transfernieuws en Transfergeruchten 19/04 Transfernieuws en Transfergeruchten 21/04

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties