Heeft Genk dé ideale vervanger voor Onuachu al zo goed als beet? 'Aanvaller laat Fenerbahçe weten dat hij terug wil keren'
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 13 reacties

Ally Samatta wil Fenerbahçe verlaten en terugkeren naar KRC Genk

Heeft Genk dé ideale vervanger voor Onuachu al zo goed als beet? 'Aanvaller laat Fenerbahçe weten dat hij terug wil keren'

Scoort Ally Samatta volgend seizoen opnieuw doelpunten in het shirt van KRC Genk? De Limburgers staan niet weigerachtig tegenover een terugkeer van de voormalige aanvaller. Ook de Tanzaniaan heeft zijn zinnen op een transfer gezet.

Dimitri De Condé gaf eerder al tekst en uitleg bij een eventuele terugkeer van Ally Samatta naar KRC Genk. Al zal het dan wel onder Limburgse voorwaarden zijn. Het volledige artikel kan je HIER nalezen. 

Volgens de Turkse media ziet Samatta zichzelf alvast als dé ideale opvolger van Paul Onuachu. Meer zelfs: de aanvaller heeft de clubleiding van Fenerbahçe al laten weten dat hij wil vertrekken en dat zijn volgende bestemming de Luminus Arena is. 

Géén (grote) transfersom én inleveren

Niettegenstaande zal daar iets tegenover moeten staan. Samatta is dan wel geen basispion bij Fenebahçe, maar de Turken betaalden zes miljoen euro voor de Tanzaniaan. Daarnaast zal de aanvaller in Limburg moeten inleveren op zijn loonbriefje.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties