'Ex-speler STVV op weg naar Tottenham'

Redactie
'Ex-speler STVV op weg naar Tottenham'

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 19/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Messi - Benteke - Arnautovic - Ndayishimiye - Balikwisha - Siquet - Siquet - Verstraete

'Ex-speler STVV op weg naar Tottenham'

Ex-STVV-speler Takehiro Tomiyasu zou volgens de Daily Mail gesprekken voeren met Tottenham Hotspur. Bologna zou zo'n 17 miljoen euro voor hem kunnen vangen.

Transfernieuws en Transfergeruchten 29/06

Christian Benteke onder de vleugels van gewezen wereldkampioen?

Christian Benteke zou wel eens een nieuwe coach kunnen krijgen bij Crystal Palace met de nodige adelbrieven. (Lees meer)


Oegandese spits kondigt zelf aan dat hij speler Anderlecht is met vijfjarig contract

Bij RSC Anderlecht willen ze zich graag versterken in de aanvalslinie. Een deal lijkt al even beklonken, al blijft het een beetje een bizar verhaal. (Lees meer)


'Club Brugge gaat Anderlecht en Antwerp aftroeven in strijd om JPL-revelatie'
Foto: © photonews

'Club Brugge gaat Anderlecht en Antwerp aftroeven in strijd om JPL-revelatie'

Voor zijn club wordt het cashen, voor de speler wordt het een stap in de goede richting. Rest de vraag: wie haalt hem binnen? (Lees meer)


'Niet één, maar twéé uitgaande transfers op komst bij Antwerp'

Antwerp verloor met Lior Refaelov onlangs zijn Gouden Schoen aan RSC Anderlecht. Maar bij The Great Old moeten ze vrezen voor een vertrek van nog een paar spelers, zoveel is duidelijk. (Lees meer)


Jonge Luikenaar (ex-Eupen en Zulte Waregem) heeft nieuwe uitdaging te strikken

Ook in het buitenland duikt al eens een jonge Belg op waar we al jaren niets meer van hoorden. Het is niet anders met Ike Crine. (Lees meer)


Interessante transfer op komst? 'Antwerp doet bod op ex-speler Standard'

Bij Royal Antwerp FC zijn ze nog volop bezig met het zoeken naar versterking. Daarbij zouden ze ook uitgekomen zijn bij een ex-speler van Standard. (Lees meer)


'Diverse Europese subtoppers willen twee seizoensrevelaties weghalen bij Standard'

Standard wil er in het nieuwe seizoen staan. En daartoe rekent het ook op een aantal van zijn jonge talenten die vorig seizoen al helemaal tot wasdom kwamen. Al is er uiteraard ook buitenlandse interesse. (Lees meer)


'Ex-speler Lierse, Mechelen en Standard in Spaanse en Engelse belangstelling'

'Ex-speler Lierse, Mechelen en Standard in Spaanse en Engelse belangstelling'

Momenteel speelt hij in de Eredivisie, maar mogelijk zit er een nieuwe uitdaging op een gewezen speler uit de Jupiler Pro League te wachten. (Lees meer)


'Siquet wil blijven bij Standard'

Hugo Siquet heeft zich met een sterk seizoen in de belangstelling van onder meer Salzburg gespeeld, maar zou naar eigen zeggen niet willen vertrekken. Dat weet La Dernière Heure.


Fernandinho langer bij Manchester City

Fernandinho heeft zijn contract bij Manchester City met een jaar weten te verlengen. Dat hebben de Citizens zelf laten weten.


'Club Brugge heeft akkoord, maar Antwerp wil hem nog steeds wegkapen'

Club Brugge en Antwerp lijken het elkaar knap lastig te willen maken op het voetbalveld volgend seizoen. En ook qua transfers komen ze in elkaars vaarwater. (Lees meer)


'Donyell Malen op weg naar Dortmund'

Jadon Sancho zou naar Manchester United vertrekken en als opvolger denken de Borussen aan Donyell Malen.


'Standard wil Genk aftroeven voor jeugdproduct Anderlecht dat indruk maakte in Nederland'

'Standard wil Genk aftroeven voor jeugdproduct Anderlecht dat indruk maakte in Nederland'

Racing Genk en Standard zijn beiden op zoek naar extra creativiteit en daarbij komen ze nu ook in dezelfde vijver vissen. (Lees meer)


'Transfersoap rond Messi ten einde'

De transfersoap rond Lionel Messi is bijna ten einde. Volgens Fabrizio Romano zal hij eerstdaag zijn contract bij Barcelona verlengen.


'Marko Arnautovic terug naar Europa'

Marko Arnautovic zou transfervrij vertrekken in China en vervolgens een contract tekenen bij Bologna, klinkt het in de Italiaanse pers.



Transfernieuws en Transfergeruchten 28/06 Transfernieuws en Transfergeruchten 30/06

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties