Miralem Pjanic nog niet weg

Redactie
Miralem Pjanic nog niet weg
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 16/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Januzaj - Tshimanga - Pjanic - Giroud - Meite - Buta - Vranješ - Fiolić

Miralem Pjanic nog niet weg

Miralem Pjanic leek bijna op weg naar AS Roma, maar Barcelona zal hem nog niet zomaar kwijt zijn. Het loon van de speler ligt heel hoog, de vraagprijs van de Catalanen ook. Dat zegt alvast Marca.

Transfernieuws en Transfergeruchten 17/07

Voormalige sterkhouder van Zulte Waregem wordt ploegmaat van Rode Duivel

Soualiho Meïté is op weg om Torino te verlaten. Na een uitleenbeurt aan AC Milan heeft hij zich in de kijker gespeeld van een Europese subtopper. (Lees meer)


OFFICIEEL: KRC Genk is af van een van zijn dure vogels

Drie jaar geleden kwam hij als groot talent naar de Luminus Arena, drie jaar later verlaat hij de club via een achterpoortje. (Lees meer)


Persoonlijk akkoord tussen Club Brugge en miljoenentransfer? Speler komt met verduidelijking!
Foto: © photonews

Persoonlijk akkoord tussen Club Brugge en miljoenentransfer? Speler komt met verduidelijking!

Bart Verhaeghe liet afgelopen weekend al enigszins in de kaarten kijken, nu zijn er nieuwe ontwikkelingen wat betreft een gewilde transfer. (Lees meer)


'Club Brugge, Genk en Anderlecht in elkaars vaarwater voor ex-speler STVV'

Met heel wat transfergeruchten worden we dezer dagen om de oren geslagen. En daarbij komen ze al eens in elkaars vaarwater terecht. (Lees meer)


'Gewezen(?) Rode Duivel plots in Italiaanse belangstelling'

Hoe zou het nog zijn met Adnan Januzaj? Wel, hij lijkt alsnog kans te maken op een verlengd verblijf bij Real Sociedad. Maar nu zijn er toch ook kapers op de kust, zo blijkt. (Lees meer)


'In beeld bij Zulte Waregem? Ex-speler Genk, Lokeren en OHL duikt op bij grote rivaal Kortrijk'

KV Kortrijk speelde vrijdagavond een oefenpartij tegen Oudenaarde, die met 1-6 werd gewonnen. Met daarbij nieuwkomer Herrmann onder meer aan het kanon. Maar er was ook een opvallende tester. (Lees meer)


Ognjen Vranjes gaat Anderlecht verlaten en keert terug naar AEK Athene

Eindelijk lijkt Anderlecht een definitieve oplossing gevonden te hebben voor hun Bosnische verdediger. (Lees meer)


Gianluca Busio heeft zijn toekomst bekendgemaakt

Gianluca Busio heeft een persoonlijk akkoord met Venezia te strikken. Daardoor lijkt daarmee Genk er definitief naast te grijpen.


Deinze haalt speler op bij Westerlo

KMSK Deinze heeft met Kurt Abrahams nog een extra speler weten binnen te halen. Hij komt over van Westerlo en tekende voor twee seizoenen.


'Seraing gaat binnenkort beslissen over testers'

Seraing gaat normaliter na de galawedstrijd tegen Metz een beslissing nemen over zijn testers Morgan Poaty, Corentin Fiore en Cheick Diarra. Dat meldt La Dernière Heure.


Aurélio Buta staat op de radar van Celtic en kan zo wel eens Antwerp verlaten

Met nog één seizoen contract is het voor Antwerp het contract verlengen of verkopen als ze Aurélio Buta niet gratis willen zien vertrekken. Gelukkig is er interesse genoeg voor de Portugese rechtsback. (Lees meer)


OFFICIEEL: Olivier Giroud verhuist naar de mode hoofdstad van de wereld

Frans International, Olivier Giroud verhuist van Chelsea FC naar AC Milan

Wat al even rondging in de wandelgangen is nu ook officieel. Olivier Giroud is geen speler meer van Chelsea FC maar verhuist naar de Serie A. (Lees meer)


Aron Dönnum is op weg naar Standard

Standard staat op het punt van zijn eerste zomertransfer af te ronden. Een Noorse offensieve versterking is onderweg naar Sclessin. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 16/07 Transfernieuws en Transfergeruchten 18/07

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties