Transfernieuws en Transfergeruchten 16/07: Diaby - Bornauw - Tadic - Bornauw - Nmecha - Furuhashi - Anderson Pereira Gomes - Prince

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 16/07: Diaby - Bornauw - Tadic - Bornauw - Nmecha - Furuhashi - Anderson Pereira Gomes - Prince
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 19/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Diaby - Bornauw - Tadic - Bornauw - Nmecha - Furuhashi - Anderson Pereira Gomes - Prince

Lucas Nmecha gaat van Manchester City naar Wolfsburg

Voormalig aanvaller van Anderlecht en kersvers Europees Kampioen bij de U21 heeft een nieuwe uitdaging te pakken in Duitsland. (Lees meer)


Abdoulay Diaby, voormalig aanvaller van Club Brugge en Anderlecht, kan naar Aris Saloniki

Een terugkeer naar België was geen groot succes en bij Sporting Lissabon kan hij ook niet direct rekenen op speelminuten. Gelukkig staat er een Griekse club klaar om de carrière van de aanvaller te herlanceren. (Lees meer)


Sebastian Villa van Boca Juniors kan op interesse rekenen van Club Brugge

Bij Club Brugge is het rustig gebleven deze transferperiode. Nu willen de Bruggelingen toeslaan met een speler van Boca Juniors. (Lees meer)


OFFICIEEL: Antwerp zijn versterking op het middenveld beet
Foto: © photonews

Alhassan Yusuf komt van OFK Göteborg over naar Antwerp

Antwerp heeft zijn zevende zomeraanwinst te pakken. Dit wisten ze te melden via de sociale mediakanalen van de club. (Lees meer)


Topdag voor Ajax: Princiepsakkoord met Berghuis, aanvoerder tekent bij

De veelbesproken overgang van Steven Berghuis van Feyenoord naar Ajax komt er. De Amsterdammers meldden vrijdag dat er een princiepsakkoord is met de Nederlandse international. Eerder op de dag ondertekende aanvoerder en smaakmaker Dusan Tadic een contractverlenging voor een seizoen. (Lees meer)


Officieel: Sebastiaan Bornauw maakt knappe transfer naar Wolfsburg: "Heeft naam gemaakt in de Bundesliga"

Sebastiaan Bornauw speelt de komende seizoenen voor VFL Wolfsburg, dat vorig seizoen op de vierde plaats finishte in de Bundesliga. De ex-speler van Anderlecht gaat na twee seizoenen bij Keulen aan de slag bij de club van Aster Vranckx en Koen Casteels. (Lees meer)


Anderlecht-doelwit tekent bij Schotse grootmacht

Met Benito Raman heeft Anderlecht een langverwachte offensieve versterking beet. Eerder bracht paars-wit ook al een bod uit op Kyogo Furuhashi. De Japanse international kiest echter voor een avontuur bij het Schotse Celtic. (Lees meer)


OFFICIEEL: Voormalige spits van Beerschot zet carrière voort in India

Na twee uitleenbeurten werd het aflopend contract van Prince Ibara bij Beerschot onlangs niet verlengd. Lang zat de Congolese aanvaller niet zonder club. Hij zet zijn carrière immers verder in Indië. (Lees meer)


Officieel: Felipe Anderson keert terug naar Lazio

Felipe Anderson, de stijlrijke Braziliaan, verlaat West Ham United. Afgelopen seizoen werd hij door de Hammers uitgeleend aan Porto. Nu keert hij terug naar Lazio, dat hem permanent overneemt.


'Bornauw maakt de overgang naar Wolfsburg', goed nieuws voor Anderlecht
Foto: © photonews

'Bornauw maakt de overgang naar Wolfsburg', goed nieuws voor Anderlecht

Sebastiaan Bornauw heeft afgelopen seizoen indruk gemaakt bij Köln in de Bundesliga. Volgens het Duitse Bild is de overgang van de 22-jarige centrale verdediger naar VFL Wolfsburg in kannen en kruiken. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 15/07 Transfernieuws en Transfergeruchten 17/07

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties