'Ondanks defensieve problemen is tijdelijk vertrek van Thibault Peyre in Mechelen aan de orde'

'Ondanks defensieve problemen is tijdelijk vertrek van Thibault Peyre in Mechelen aan de orde'
Foto: © photonews

KV Mechelen ziet mogelijk binnenkort nog een speler vertrekken. Voor Peyre wordt naar een tijdelijke oplossing gezocht. De centrale verdediger kwam dit seizoen nog niet aan spelen toe en zal wellicht uitgeleend worden. Zijn thuisland Frankrijk lijkt de grootste optie.

KV Mechelen haalde Thibault Peyre eind januari 2019 weg bij Union. Peyre verwierf meteen een basisplaats en promoveerde met KV Mechelen naar 1A. In de loop van vorig seizoen werden steeds meer vraagtekens achter zijn naam gezet nadat KV met hem als titularis een pak tegendoelpunten slikte.

Tijdens de eerste drie speeldagen van de nieuwe competitie speelde Peyre nog geen minuut voor Malinwa. Volgens Het Laatste Nieuws liet de club hem weten niet op hem te rekenen dit seizoen. Vanlerberghe, Souza en Bateau staan een plekje hoger in de hiërarchie.

Belangstelling van Clermont

De Mechelse defensie gaf tegen Eupen nochtans maar een wankele indruk. KVM slikte in drie matchen al zes tegentreffers. Het centrale duo Vanlerberghe-Souza kon defensief nog niet bekoren, maar de toekomst van Peyre lijkt dus toch elders te liggen. Zijn entourage werkt toe richting een uitleenbeurt aan een Franse club uit de Ligue 1. Clermont zou alvast belangstelling tonen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties