🎥 Club Brugge toont 16-jarige aanwinst beelden van supporters: "Waanzinnig, stel je voor dat je daar speelt"

Seppe Frans
| 43 reacties
🎥 Club Brugge toont 16-jarige aanwinst beelden van supporters: "Waanzinnig, stel je voor dat je daar speelt"
Foto: © photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge heeft op de slotdag van de zomermercato nog heel wat spelers binnengehaald. Vooral Antonio Nusa is een jongen waar de landskampioen nog veel plezier aan gaat beleven. De amper 16-jarige Noor wordt door blauw-zwart in een leuke video aan het publiek voorgesteld.

De flankaanvaller wordt in zijn thuisland gezien als één van de grootste talenten van Noorwegen. Club Brugge legde dan ook een bedrag van maar liefst drie miljoen euro op tafel. Nusa komt over van Stabaek en tekende in Jan Breydel een contract voor drie seizoenen.

De flankaanvaller krijgt door zijn nieuwe werkgever meteen enkele fraaie video’s van het thuispubliek voorgeschoteld. En dat lijkt meteen een grote indruk achtergelaten te hebben: “Waanzinnig. Wat een geweldige fans. Stel je voor dat je daar speelt.”

Antonia Nusa gaf dus meteen zijn ogen de kost, en lijkt in het filmpje niet meteen te weten waar eerst te kijken: “Ik vind dat dit een heel professionele club is. De velden en faciliteiten zijn fantastisch. Ik heb hier een goed gevoel bij.”

De zomeraanwinst beschrijft ook kort zijn speelstijl: “Je kan me zien als een dribbelaar. Ik ben gemaakt om kansen te creëren, om te scoren en assists te geven.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties