'Real Madrid geeft Mbappé niet op'

Redactie
'Real Madrid geeft Mbappé niet op'
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Origi - Ribéry - Pastore - Mbappe Lottin - Gravenberch - Persyn - Verlinden - Luckassen

'Real Madrid geeft Mbappé niet op'

Volgens diverse Spaanse media zou Real Madrid in januari een nieuwe poging willen wagen om Kylian Mbappé los te weken bij PSG.

Transfernieuws en Transfergeruchten 04/09

Erdon Daci, komt over van Konyaspor en versterkt Westerlo

Westerlo wil absoluut voor de titel gaan in 1B en heeft nog aanvallende versterking binnengehaald. (Lees meer)


Ahmed El Messaoudi zijn transfer van Groningen naar Gaziantep brengt KV Mechelen nog wat op

Ahmed El Messaoudi transfereert van Groningen naar het Turkse Gaziantep en KV Mechelen profiteert hier mee van. (Lees meer)


OFFICIEEL: Jonge Belg verlaat Eredivisie en gaat in Slowakije aan de slag

Thibaud Verlinden, zoon van ex-doelman van Club Brugge Dany, heeft op zijn 22ste al heel wat voetbalwatertjes doorzwommen. Eind januari ondertekende hij een contract bij Fortuna Sittard, maar iets meer dan een half jaar later zit dat avontuur er alweer op. (Lees meer)


Turkse oplossing voor Luckassen

Er is een Turkse oplossing in de maak voor Luckassen. Karagümrük wil de 26-jarige verdediger van PSV voor de rest van het seizoen huren.


Origi nog niet weg

De transfer van Divock Origi naar Turkije is nog verre van rond. Mogelijk wordt het alsnog zes maanden bankzitten voor de speler van Liverpool.


Pastore heeft een nieuwe club te pakken

De transfervrije Pastore heeft een contract getekend bij de Spaanse eersteklasser Elche. Dat nieuws is geofficialiseerd door de Spanjaarden.


Chelsea aast op Ajax-speler

Chelsea ziet wel wat in Ryan Gravenberch van Ajax. Die bleef deze zomer nog in Amsterdam, maar de Londenaars willen hem deze winter aankopen.


Club Brugge greep naast Sheyi Ojo

Club Brugge had volgens media uit Liverpool wel degelijk interesse in Sheyi Ojo, maar de miljoenendeal ging niet door.


'Franck Ribéry heeft keuze gemaakt'

Franck Ribéry had verschillende keuzes voor zijn nieuwe ploeg, maar hij lijkt nu uiteindelijk te kiezen voor Hellas Verona.


Veel interesse in Persyn

Tibo Persyn trok deze zomer naar Club Brugge, maar er waren nog veel andere kapers op de kust klinkt het in Sport/Voetbalmagazine.


'Anderlecht wilde ook shoppen in Brazilië'

In Brazilië klinkt het dat Anderlecht wel degelijk zijn best deed om Rafael Navarro binnen te halen voor zo'n half miljoen euro. De deal raakte niet rond.



Transfernieuws en Transfergeruchten 03/09 Transfernieuws en Transfergeruchten 05/09

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties