Bob Peeters herleeft bij Oss in Nederland: "Mijn levensduur met een paar jaar verlengen"

Bjorn Vandenabeele
| 1 reacties
Bob Peeters herleeft bij Oss in Nederland: "Mijn levensduur met een paar jaar verlengen"
Foto: © photonews

Bob Peeters heeft het duidelijk naar zijn zin in Nederland. De 47-jarige trainer vertelt honderduit over zijn nieuwe avontuur.

Afgelopen weekend liet Oss nog een 3-2-voorsprong tegen ADO uit handen glippen, maar daar malen de supporters blijkbaar niet om. “Supporters kunnen hier echt genieten van een 3-3, ook al krijgen ze op het einde nog een goal tegen. In België zou er meer ontgoocheling zijn om het resultaat, hier kijken ze meer naar het spelletje zelf. Als de fans de spelers dan bedanken na zo'n wedstrijd, dan maakt je dat fier als coach”, zegt Peeters aan Het Nieuwsblad.

De nieuwe uitdaging zorgt dat hij veel rustiger is, zonder vloeken of tieren langs de lijn. Ook het feit dat er niet gedegradeerd kan worden maakt het wel gemakkelijk werken.

“Dat is goed voor de ontwikkeling van de spelers. Zij kunnen nu fouten maken zonder dat ze daar onmiddellijk voor afgestraft worden. Als trainer zorgt het ook voor een bepaalde rust. De negatieve stress valt weg, je voelt alleen nog maar positieve druk. Op die manier hoop ik hier mijn levensduur toch met een paar jaar te verlengen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties