Wim De Coninck ziet grote verschillen tussen Club Brugge en Anderlecht

Wim De Coninck ziet grote verschillen tussen Club Brugge en Anderlecht
Foto: © photonews

De topper tussen Anderlecht en Club Brugge is momenteel bezig. Wim De Conick vertelde aan Radio 1 wat het verschil is tussen de twee ploegen.

"Club heeft jaren van goed management achter de rug. In Anderlecht is dat helemaal anders: er zijn veel schulden en men moet zaaien naar de zak. Anderlecht is opnieuw in heropbouw en van "the process" met de vele jongeren blijft niet zoveel meer over. Amuzu wordt straks in de basis verwacht, daar stopt het qua eigen jeugd." 

De Conick hoopt dat Anderlecht wint tegen Club want dat maakt de competitie spannend. "Anderlecht staat maar op drie punten van Club, dat al verrassend gemorst heeft met de punten. Het is een mooie uitdaging voor Anderlecht, als ze winnen staan ze naast Club. Dan krijgen we wellicht toch een spannende competitie."

Club Brugge is goed bezig in de Champions League. "Dat geeft toch vooral een boost aan zo'n Club, ook al was die wedstrijd fysiek zwaar. Maar na het gelijkspel tegen PSG werd Club een beetje overspeeld in Charleroi, ondanks de late zege toen. Vandaag zullen de Bruggelingen een heel gemotiveerde tegenstander vinden die hen minder zal onderschatten dan Leipzig. Maar Club blijft favoriet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties