De Camargo is aan zijn laatste maanden als voetballer bezig: "Aanbiedingen van andere clubs én al met Mechelen gesproken"
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties

Igor De Camargo plant zijn toekomst na de voetbalcarrière

De Camargo is aan zijn laatste maanden als voetballer bezig: "Aanbiedingen van andere clubs én al met Mechelen gesproken"
Foto: © photonews

Igor De Camargo zit de laatste maanden van zijn carrière meer op de bank dan hem lief is. De aanvaller wil nog iets tonen, maar hangt aan het einde van het seizoen de schoenen aan de haak. Wat daarna?

Igor de Camargo heeft er een rijkgevulde carrière opzitten. De negenvoudig Rode Duivel passeerde onder meer bij KRC Genk, Borussia Mönchengladbach en Standard om de cirkel rond te maken bij KV Mechelen

“Als profvoetballer moet je telkens honderd procent geconcentreerd zijn én telkens presteren”, aldus De Camargo in Het Laatste Nieuws. “Dat beseffen de mensen soms niet. Na 22 jaar als profvoetballer wil ik dus eventjes uitblazen.”

Misschien neem ik een sabbatjaar met mijn gezin in Brazilië. Ik heb er bij enkele clubs al gepolst om stage te lopen als beginnen trainer

Al zal De Camargo nooit helemaal stilzitten. “Misschien neem ik een sabbatjaar met mijn gezin in Brazilië. Ik heb er bij enkele clubs al gepolst om stage te lopen als beginnen trainer. Ik heb ook al met KV Mechelen gesproken en er kwamen aanbiedingen van andere clubs.”
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties