Voormalig topschutter van Club Brugge sluit een terugkeer niet uit

Voormalig topschutter van Club Brugge sluit een terugkeer niet uit
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

35 is hij ondertussen, Carlos Bacca, de voormalige smaakmaker van Club Brugge. De Colombiaanse spits die momenteel actief is bij het Spaanse Granada sluit een terugkeer naar zijn oude liefde niet uit.

In een interview met Eleven Sports sluit nu ook de Colombiaan Carlos Bacca (35) een terugkeer naar Club Brugge niet uit. “Club Brugge is als familie voor mij”, zegt de aanvaller. “De deur staat altijd open voor iemand die hard werkt. Dat is wat er gebeurde met José Izquierdo. Hij had al lang niet meer gespeeld, maar Club Brugge opende de deur voor hem. Ik sluit een terugkeer niet uit. Ik heb altijd veel genegenheid gehad voor Club Brugge en we zullen zien wat er in de toekomst gebeurt.”

In 2012-2013 werd Bacca met 25 doelpunten topscorer in de Pro League, het leverde hem de trofee van Profvoetballer van het Jaar op. In totaal speelde hij 54 wedstrijden voor Club Brugge waarin hij 31 keer tot scoren kwam en 15 assists gaf. Hij won driemaal de Europa League, éénmaal met Villareal en tweemaal met Sevilla. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties