Verscheidene Beerschot-supporters konden Helmut Lotti zijn grap niet smaken

Verscheidene Beerschot-supporters konden Helmut Lotti zijn grap niet smaken

Helmut Lotti maakte vorig weekend een grapje over Beerschot op de Facebookpagina van Sporza. Dit is niet zonder gevolgen gebleven blijkbaar.

Beerschot won afgelopen weekend voor het eerst dit seizoen in de Jupiler Pro League. Helmut Lotti maakte hierover een grapje op pagina van Sporza maar zo haalde hij de woede van de Beerschot-supporters op zijn nek. Het bericht zelf dat heeft hij inmiddels alweer verwijderd, maar werd daarvoor gretig gedeeld op social media.

Zo blijkt Lotti nu ook al haatmail en bedreigingen ontvangen te hebben. "Sinds mijn onschuldig bedoeld grapje, dat ik trouwens over eender welke ploeg zou hebben gemaakt, word ik nu bestookt met haatmail én ben ik zelfs al bedreigd", vertelt Lotti aan Het Nieuwsblad.

"Ik dacht altijd dat voetbal uiteindelijk slechts een spelletje was, maar het blijkt voor veel mensen bloedige ernst. Ik begrijp dat niet zo goed, maar begrijp wel dat het zo is. Dus ik ga mijzelf hier niet meer laten zien. Ik ben mijn leven nog niet beu", geeft hij aan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties