Wel degelijk wangedrag van Buffalo-fans bij wedstrijd Lokeren-Temse: AA Gent veroordeelt incidenten

Wel degelijk wangedrag van Buffalo-fans bij wedstrijd Lokeren-Temse: AA Gent veroordeelt incidenten

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het waren zeker en vast fans van AA Gent die onlangs een match van Lokeren-Temse met wangedrag verstoorden. Dat nieuws heeft Gent inmiddels ook bevestigd gekregen. Het veroordeelt dan ook streng de incidenten die plaatsvonden.

Eerder deze maand ging in tweede amateur de wedstrijd Lokeren-Temse - Zelzate door. Dat gebeurde niet zonder de nodige ophef. Bengaals vuur en rookbommen werden afgestoken en aan de kantine werd met vuurpijlen en met glazen gegooid.

Al snel geraakte bekend dat dit gedrag het werk zou zijn van Gentse hooligans, aangezien de personen in kwestie blauw-witte kledij droegen en hun gezangen in die richting wezen. Inmiddels is verder onderzoek gebeurd naar deze incidenten.

"KAA Gent kreeg inmiddels de bevestiging dat bij de gewelddadige incidenten tijdens de wedstrijd Lokeren Temse – Zelzate wel degelijk leden van de Gentse supporterskern betrokken waren. Het is duidelijk dat de club deze incidenten betreurt en veroordeelt", staat te lezen op de website van AA Gent.

"Voorts tilt de club er zwaar aan dat het imago van KAA Gent op deze manier ernstig bezoedeld wordt en dat dergelijk gedrag geenszins overeenkomt met de waarden waarvoor de club staat."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties