'Barcelona heeft eindelijk een oplossing gevonden'

Redactie
'Barcelona heeft eindelijk een oplossing gevonden'
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 19/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Depoitre - Hayen - Mbombo Lokwa - Undav - Umtiti - Brobbey - Mykolenko

'Barcelona heeft eindelijk een oplossing gevonden'

Barcelona heeft eindelijk een oplossing gevonden voor Samuel Umtiti. Dat weten diverse Spaanse bronnen te melden. Newcastle United zou wel wat in hem zien.

Transfernieuws en Transfergeruchten 01/01

'Gent wil jonge speler inlijven, oudgediende en kampioenenmaker krijgt geen nieuw contract'

Bij AA Gent willen ze werk maken van de toekomst. En dat zou ook zijn gevolgen kunnen hebben voor oudgedienden. (Lees meer)


OFFICIEEL Everton trekt Oekraïense verdediger aan en geeft contract voor 4,5 jaar

Everton heeft de transfer van de Oekraïense verdediger Vitaliy Mykolenko van Dynamo Kiev rond. Dat laat de club uit de Premier League zelf weten. (Lees meer)


Officieel: Nicky Hayen kiest voor een opmerkelijk nieuw avontuur

Nicky Hayen begint het nieuwe jaar met een nieuw project bij een nieuwe club in een nieuw land. Goed nieuws dus voor de ex-coach van onder meer Waasland-Beveren. (Lees meer)


'Drie extra clubs in de rij voor onverwachte topspits uit Jupiler Pro League'

'Drie extra clubs in de rij voor onverwachte topspits uit Jupiler Pro League'

De wintermercato is volop aan de gang. Competitieleider Union SG staat voor enkele pionnen stevig in de kijker. En dat zou wel eens moeilijk houdbaar kunnen worden. (Lees meer)


Bounida in strijd met ander Belgisch toptalent

Als Bounida van Anderlecht naar Ajax trekt, dan zal hij er op zijn positie de concurrentie moeten aangaan met Stanis Idumbo Muzamba, die vorig jaar van Gent naar Amsterdam trok. 


Ajax haalt ex-speler even terug in huis

Ajax huurt Brian Brobbey van RB Leipzig voor de rest van het seizoen. Hij komt zo voor enkele maanden terug naar de ex-ploeg.


'Ex-speler STVV en Standard naar ... Virton'

Yanis Mbombo zou na een avontuur in het buitenland op weg zijn naar 1B. De ex-speler van OHL, STVV en Standard kan volgens Franse media tekenen bij Virton.



Transfernieuws en Transfergeruchten 31/12 Transfernieuws en Transfergeruchten 02/01

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties