Newcastle nog met late deal

Redactie
Newcastle nog met late deal
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 30/01 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Odoi - Odoi - Limbombe - Defoe - Oularé - Van Mingeroet - Alli - Soumaré

Newcastle nog met late deal

Newcastle United heeft op de laatste dag van de transfermarkt met Dan Burn nog een extra speler binnengehaald. Het legde daarvoor 15 miljoen euro op tafel bij Brighton.

Transfernieuws en Transfergeruchten 01/02

Allan Delferriere verlaat Standard definitief en tekent bij Schotse club Hibernian

Standard heeft nog een uitgaande transfer bekendgemaakt. De 19-jarige Allan Delferriere wordt definitief verkocht. (Lees meer)


Obbi Oulare wordt door RWDM gehuurd bij Barnsley

RWDM heeft na Kylian Hazard nog een grote naam weten te strikken. Het haalt met Obbi Oulare een spits binnen vanuit The Championship. (Lees meer)


Chloë Van Mingeroet maakt pittige wintertransfer binnen Super League

Chloë Van Mingeroet heeft op Transfer Deadline Day een nieuwe weg ingeslagen in haar carriÚre, zo blijkt. (Lees meer)


Fans Club Brugge boos na transfer Odoi: "Degoutant en beschamend" en "Mannaert weer dronken geweest"
Foto: © photonews

Fans Club Brugge boos na transfer Odoi: "Degoutant en beschamend" en "Mannaert weer dronken geweest"

Het heeft lang geduurd, maar Denis Odoi is nu ook officieel een Club Brugge-speler. Hij moet vooral als back up gezien worden voor Clinton Mata. De supporters zijn niet onverdeeld gelukkig, zoveel is duidelijk. (Lees meer)


'Bayat hield transfer ex-speler Genk, Club en Standard naar Jupiler Pro League in extremis tegen'

Anthony Limbombé zit al eventjes op een dood spoor bij FC Nantes. Een terugkeer naar de Jupiler Pro League is er uiteindelijk niet gekomen. (Lees meer)


Anderlecht raakte van Trebel verlost, maar moet komende maanden wel nog flink geld ophoesten voor andere overbodige speler

Bij RSC Anderlecht wilden ze op Transfer Deadline Day nog een aantal interessante zaken bewerkstelligen. Dat zou maar matig lukken. (Lees meer)


Defoe gaat naar Sunderland

Jermain Defoe gaat op 39-jarige leeftijd nog een laatste keer ergens aan de slag. Hij tekende bij Sunderland. 


Nog een slag van Everton

En Everton blijft maar gaan. Ook Dele Alli komt de rangen van de Toffees nog versterken met oog op de rest van het seizoen.


Antwerp tast flink in de buidel

Voor de deal van Emanuel Emegha heeft Antwerp flink in de buidel moeten tasten. Het betaalt 1,5 miljoen euro en bonussen aan Sparta Rotterdam.


Club Brugge rondt op het nippertje ook nog transfer van Denis Odoi af

Zoals al heel de dag aangekondigd wordt, is Denis Odoi nu ook officieel een Club Brugge-speler. Hij moet vooral als back up gezien worden voor Clinton Mata. (Lees meer)


KV Oostende haalt met Kjell Scherpen nog een doelman binnen

KVO heeft zich op deze laatste transferdag nog versterkt met een doelman. De Nederlander Kjell Scherpen (22) komt tot het einde van het seizoen over op huurbasis van het Engelse Brighton & Hove Albion. (Lees meer)


Geen aankoopoptie in contract Sowah

Het moge duidelijk zijn dat Club Brugge nog gelooft in de kansen en toekomst van Kamal Sowah. Hij werd verhuurd aan AZ Alkmaar, maar zonder aankoopoptie.


Beerschot neemt nog afscheid van aanvaller

Beerschot heeft ook afscheid genomen van Issa Soumaré, die op huurbasis het seizoen zal volmaken bij het Franse US Quevilly-Rouen Métropole.


Dembélé blijft

Er waren de nodige geruchten over een mogelijke transfer van Ousmane Dembélé, maar hij blijft bij Barcelona. Transfernieuws en Transfergeruchten 31/01 Transfernieuws en Transfergeruchten 02/02

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties