Antwerp start als grote favoriet maar let maar beter op voor ex-speler: "Een klein gevoel van revanche"

Antwerp start als grote favoriet maar let maar beter op voor ex-speler: "Een klein gevoel van revanche"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Antwerp opent het weekend met een verplaatsing naar de nummer 17 en is uiteraard de grote favoriet vrijdagavond. Het past wel maar beter op voor Antoine Bernier, als ex-speler van de 'Great Old' gebrand op een goede prestatie.

De inmiddels 24-jarige Bernier trok in de zomer van 2018 naar Antwerp. Om deel uit te maken van de A-kern, al duurde dat niet lang. "Toen ik aankwam op de Bosuil, heb ik de voorbereiding met de profs meegedaan onder Bölöni. Nadien zijn er nog veel spelers bijgekomen en was de concurrentie erg zwaar. Ik heb nooit veel speeltijd gekregen."

Ik ga alles doen om Seraing in 1A te houden 

Voor zijn passage bij Antwerp doorliep Bernier jeugdreeksen bij Anderlecht, nog zo'n grote club. "Ik heb er wel spijt van dat ik niet ben kunnen doorbreken bij Anderlecht of Antwerp, maar dat ligt nu achter mij. Ik ga nu alles doen om Seraing in 1A te houden."

De beste manier om dat te doen, is om vrijdagavond voor puntengewin te zorgen tegen... Antwerp. "Ik heb wel een klein gevoel van revanche ten opzichte van Antwerp, maar vooral een enorme goesting om de punten te pakken voor onze ploeg."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties