Overzicht van laatste wedstrijden in Europa en Conference League

Manuel Gonzalez
| 2 reacties

Om 21 uur werden zowel in de Europa League als in de Conference League nog vier wedstrijden gespeeld. Het ging om de heenmatchen in de knock-outfase.

Europa League

Atalanta Bergamo won met 2-1 van Olympiakos Piraeus. De bezoekers kwamen nochtans op een 0-1-voorsprong.

FC Porto klopte SS Lazio ook met 2-1. Ook hier kwam Lazio eerst op voorsprong.

RB Leipzig speelde in eigen huis gelijk tegen Real Sociedad (2-2). Forsberg zorgde 8 minuten voor tijd voor de gelijkmaker.

Sevilla zegevierde met 3-1 tegen Dynamo Zagreb, daar viel al in de eerste minuut een penalty voor de thuisploeg.

Conference League

Leicester City had geen moeite met Randers. Het werd 4-1 voor de ploeg van Tielemans.

Olympique Marseille klopte Qarabag met 3-1. Milik scoorde twee doelpunten voor de Fransen.

Celtic ging met 1-3 in eigen huis onderuit tegen FK Bodo. Na acht minuten kwamen de bezoekers al op voorsprong, maar Celtic kwam terug tot 1-2.

Sparta Praag verloor in eigen huis met 0-1 van Partizan Belgrado. Menig scoorde de enige goal van de partij.