AA Gent heeft nog genoeg werk op vlak van transfers: Bukari definitief weg en wellicht nieuwe uitleenbeurt Chakvetadze

AA Gent heeft nog genoeg werk op vlak van transfers: Bukari definitief weg en wellicht nieuwe uitleenbeurt Chakvetadze
Foto: © photonews

AA Gent heeft zeker nog werk op vlak van inkomende en uitgaande transfers. Bij Bukari en Chakvetadze lijkt het wel vast te staan welke kant het uit zal gaan.

De Buffalo's haalden Cuypers al binnen en zagen Malede vertrekken. Nog heel wat andere dossiers zijn lopende. Het Laatste Nieuws weet dat de Gentenaars in de coulissen aan het werken zijn aan het vastleggen van Jordan Torunarigha, die het voorbije seizoen geleend werd van Hertha Berlijn, en een tweede doelman.

Chakvetadze Giorgi

Celestin De Schrevel zal als jonge doelman wel deel uitmaken van de A-kern, net als Malick Fofana, nog een jongere uit eigen rangen. Anderson Niangbo en Giorgi Chakvetadze zien hun respectievelijke uitleenbeurten aflopen en zouden in principe opnieuw inzetbaar kunnen zijn.

De kans is echter groot dat beide spelers opnieuw verhuurd zullen worden. Ook de uitleenbeurt van Osman Bukari aan Nantes is afgelopen, maar voor hem zit er dan weer een definitieve transfer naar Rode Ster Belgrado aan te komen. Christopher Opéri mag evenzeer uitkijken naar een nieuwe club.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties