Verbeke zal alle creativiteit nodig hebben: 'Na eerste transfers is bankrekening van Anderlecht leeg'
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 98 reacties

RSC Anderlecht moét spelers verkopen om versterkingen binnen te halen

Verbeke zal alle creativiteit nodig hebben: 'Na eerste transfers is bankrekening van Anderlecht leeg'
Foto: © photonews

RSC Anderlecht was de voorbije weken al aardig actief op de transfermarkt. Peter Verbeke zal voor de komende versterkingen echter héél creatief uit de hoek moeten komen. De bankrekening voor transfers is namelijk (bijna) leeg.

RSC Anderlecht betaalde voor Nilson Angulo en Abdulrazak Ishaq zo’n vijf miljoen euro. De huurtransfer van Sebastiano Esposito is zo goed als rond. Het spreekt voor zich dat ook FC Internazionale boter bij de vis verwacht.

La Dernière Heure weet dat het paars-witte transferbudget op die manier uitgegeven is. Peter Verbeke zal dus eerst moeten verkopen vooraleer hij opnieuw de markt op kan. Al zijn er genoeg kandidaat-vertrekkers.

mustapha bundu

De sportief directeur wil ook deze zomer op zoek naar een oplossing voor Timon Wellenreuther, Musthapa Bundu en Mohammed Dauda, terwijl ook een vertrek van Adrien Trebel en Michel Vlap tot de mogelijkheden behoort. 

Sergio Gomez, Yari Verschaeren,...

Daarnaast is Anderlecht bereid om te luisteren als er aanbiedingen komen voor eender welke basisspeler. Al moet er in dat geval wel meteen genoeg geld op tafel komen om een onmiddellijk inzetbare vervanger aan te trekken.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties