OFFICIEEL: Hoogstraten plukt youngster weg uit jeugdacademie Antwerp

Redactie
OFFICIEEL: Hoogstraten plukt youngster weg uit jeugdacademie Antwerp
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 29/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Pogba - Di María - Edmilson - Savio - Eiting - Akbunar - Ozornwafor - Raphinha

OFFICIEEL: Hoogstraten plukt youngster weg uit jeugdacademie Antwerp

Hoogstraten, promovendus in Eerste Nationale, kondigde de komst aan van Dries Ceulemans. De 19-jarige middenvelder komt over van Antwerp en tekende een contract voor één seizoen bij de Rooikens. 

Transfernieuws en Transfergeruchten 08/07

Barcelona blijft aan de mouw van Raphinha trekken

Het is Barcelona menens met de Braziliaanse flankaanvaller van Leeds United, die ook dicht bij een overstap naar Chelsea staat. (Lees meer)


Officieel: Vinicius Souza trekt naar RCD Espanyol

Vinicius Souza zal volgend seizoen te bewonderen zijn bij RCD Espanyol in Spanje. Espanyol huurt de Braziliaanse middenvelder van SK Lommel. (Lees meer)


'Charleroi stuurt verdediger op uitleenbasis naar Frankrijk'

Valentine Ozornwafor kennen we vooral als het slachtoffer van de slag van Dante Vanzeir tijdens Charleroi-Union afgelopen seizoen. De verdediger staat op het punt de Zebra's tijdelijk te verlaten. (Lees meer)


Anderlecht haalt Amerikaanse spits om Wullaert te vervangen

RSC Anderlecht verspeelde een aantal topspeelsters, zoals Jarne Teulings en Tessa Wullaert. En dus worden er ook versterkingen gezocht. (Lees meer)


OFFICIEEL: PSV huurt jonge Braziliaanse buitenspeler

PSV gaat komend seizoen Savio (18) huren van Troyes, en bij uitbreiding de City Football Group. De Braziliaan is een buitenspeler die te boek staat als een waanzinnig talent.


Vorig seizoen vol verwachting binnengehaald bij KRC Genk, nu op weg naar Nederlandse promovendus

Vorige zomer ging Racing Genk met Carel Eiting (24) een centrale middenvelder halen bij Ajax. De Nederlander zou in het team van John van den Brom de regulator moeten gaan worden, maar het draaide anders uit. (Lees meer)


OFFICIEEL: Westerlo pakt uit met Turkse international
Foto: © photonews

OFFICIEEL: Westerlo pakt uit met Turkse international

Westerlo heeft opnieuw beet! De Kemphanen stellen met Halil Akbunar (28) hun nieuwste aanwinst voor. (Lees meer)


OFFICIEEL: Manchester City heeft Argentijnse aanvaller beet

Manchester City haalde met Erling Haaland alvast een nieuwe aanvalsleider in huis, maar vrijdag werd alweer een aanvaller voorgesteld. Julian Alvarez (22) lag al langer vast, maar komt dit weekend pas over van River Plate. (Lees meer)


Clément Lenglet op weg naar Tottenham

L'Equipe laat weten dat Barcelona-verdediger Clément Lenglet komend seizoen naar alle waarschijnlijkheid wordt uitgeleend aan Tottenham Hotspur. De Fransman onderging vrijdagochtend alvast zijn medische en fysieke testen.


"Op zijn Juve's!" Twee ervaren rotten transfervrij naar Juventus, Fransman keert terug naar oude nest

Juventus staat op het punt om twee stevige aanwinsten in te lijven. Angel Di Maria en Paul Pogba staan op een zucht van de Oude Dame. Zoals ze dat de voorbije jaren zo vaak deden, haalt Juventus de twee sterren transfervrij binnen. (Lees meer)


OFFICIEEL: Pepe Reina weet van geen ophouden en keert terug naar ex-club

Pepe Reina (39) weet van geen ophouden. De Spaanse doelman verlaat Lazio en ondertekende een contract bij Villarreal, waar hij tussen 2002 en 2005 ook  al onder de lat stond.


OFFICIEEL: Ajax verpulvert transferrecord om Bergwijn naar Amsterdam te halen

Ajax heeft zijn grote transferdoelwit beet. Steven Bergwijn (24) verlaat Tottenham Hotspur en keert terug naar Nederland. (Lees meer)


'Club Brugge en Genk wilden JPL-revelatie, maar heel ander avontuur wenkt'

'Club Brugge en Genk wilden JPL-revelatie, maar heel ander avontuur wenkt'

Een jonge speler uit de Belgische competitie staat in de belangstelling van topclubs uit binnen- en buitenland. Een beslissing is nakend. (Lees meer)


Bevestiging van ex-club: Club Brugge gaat hard en haalt nu ook Japanse aanwinst binnen

Het wordt druk dezer weken op en rond Jan Breydel. Terwijl met Muriqi aanwinst vier in de pijplijn zit, is ook nummer 5 al op komst. (Lees meer)


Edmilson Junior onderweg naar Braziliaanse grootmacht?

Edmilson Junior (27) verliet in 2018 Standard voor een lucratief avontuur in Qatar. Bij Al-Duhail ligt de in Luik geboren Edmilson nog twee seizoenen onder contract. (Lees meer)


OFFICIEEL: Deinze stuurt rechtsachter op uitleenbasis naar Eerste Nationale en verkeert stilaan in 'Belgennood'

In 2019 maakte Michiel De Looze (23) de overstap van Rupel Boom naar Deinze. Drie jaar later zit zijn avontuur bij de Oost-Vlamingen erop. Althans tijdelijk, want De Looze wordt voor een seizoen uitgeleend. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 07/07 Transfernieuws en Transfergeruchten 09/07

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties