Ligt er een duidelijk plan klaar bij Belgische voetbalbond? "Als je ziet hoeveel energie er echt al gestoken is in 2026 ..."

Ligt er een duidelijk plan klaar bij Belgische voetbalbond? "Als je ziet hoeveel energie er echt al gestoken is in 2026 ..."
Foto: © photonews

Het WK in Qatar zit er al eventjes op voor de Rode Duivels, Eden Hazard maakte ondertussen bekend te stoppen bij de nationale ploeg. Maar er wordt werk gemaakt van de toekomst, zo blijkt.

"Als ik hoor hoe ze bij de Belgische voetbalbond bezig zijn met het WK 2026 en hoe daar absoluut veel tijd en energie wordt ingestoken", is Geert De Vlieger duidelijk in MidMid Mondial.

Opvolging

"Het gaat over iedereen opvolgen, weten wie de potentials zijn, de Lavia's van deze wereld, ... Dat gaan we wel voelen."

"Tot op de dag van vandaag werd gedacht dat Martinez het ging verderzetten, want dat werd voorbereid", aldus de analist. "Het is goed dat er een plan klaar ligt. Je weet wat er aankomt bij U17, U19, ..."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21813 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties